referans paylaşım yasak 924 mesajın var daha öğrenememişsin. Hani paylaştığın uğraştığın şey brawl starsa olacak kadar boş ve yıkık olduğu için daha modlar farketmemiş bile sen bunu bir sorgula
banı yediğinde birazdan görürsünbu seni ne ilgilendirir ne konusu açtığım vs
ben yemez de konu kilitlenir, banlık bir durum yok.banı yediğinde birazdan görürsün![]()
karekodu direkt koyduğun için onu bilemezler malesef biraz karşık bir durum olmuş ama bu gibi payşımlarda qr kod vs paylaşma, durumu anlat brawlstars sitesine gidip alablirsiniz ücretsiz vs de gönder gitsin isteyen alır.zaten linkte benim kazancım yoktu
tamamdır teşekkür ederimkarekodu direkt koyduğun için onu bilemezler malesef biraz karşık bir durum olmuş ama bu gibi payşımlarda qr kod vs paylaşma, durumu anlat brawlstars sitesine gidip alablirsiniz ücretsiz vs de gönder gitsin isteyen alır.
sana ne dostum miletin uğraşlarından adam istediği oyunu oynar ister onunla uğraşır hayatındaki eziklikleri örtmek için adama niye sataşıyorsun sen?banı yediğinde birazdan görürsün![]()
evet ya bende ayar oldum o çocuğa raporlayın geçin hocam modlar halleder.sana ne dostum miletin uğraşlarından adam istediği oyunu oynar ister onunla uğraşır hayatındaki eziklikleri örtmek için adama niye sataşıyorsun sen?
geçen konusuna bir şey yazdım dmden darlamaya başladı hayatını anlatmaya başladı falanevet ya bende ayar oldum o çocuğa raporlayın geçin hocam modlar halleder.