Bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor

Aleras

80+
Reaksiyon skoru
26
oyundayken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor birden ekran gidiyor. kasa açık kalıyor sadece ekran gidiyor ve pc yeniden başlıyor sorunu çözemedim deliricem az kaldı ısınma problemi yok

Merhaba, yük altındayken PC nin kendini yeniden başlatması veya kapatması çoğu zaman PSU sorununa çıkar.

OCCT ile "Power" testi yapar mısın? Benzer şekilde sistem kendini yeniden başlatırsa kuvvetle muhtemel PSU da sorun vardır.

Merhaba, yük altındayken PC nin kendini yeniden başlatması veya kapatması çoğu zaman PSU sorununa çıkar.

OCCT ile "Power" testi yapar mısın? Benzer şekilde sistem kendini yeniden başlatırsa kuvvetle muhtemel PSU da sorun vardır.
hocam power test yaptım test yaparken yine restart attı ekran kartı testi yaptım cpu ram testi yaptım hiçbirinde sorun yok ama power testinde yapıyor ama poweri test ederken ekran kartına yük bindirdiği için ısınıyor ısıdan dolayı restart atarmı

Merhaba, ısıdan dolayı önce "Thermal Throttling" dediğimiz frekans kısma işlemini yapar, direk sistemin yeniden başlatma yapacağını zannetmiyorum.

Kaç derecelik bir ısıdan bahsediyorsun?

PSU'dan olma ihtimali yüksek.

hocam power test yaptım test yaparken yine restart attı ekran kartı testi yaptım cpu ram testi yaptım hiçbirinde sorun yok ama power testinde yapıyor ama poweri test ederken ekran kartına yük bindirdiği için ısınıyor ısıdan dolayı restart atarmı
Psu ölmüş geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri