Belleklere büyük bir zam daha yolda! - Technopat
Bellek krizi derinleşiyor. TrendForce verilerine göre 2026 Q2'de DRAM fiyatları , NAND Flash ise artacak. PC ve telefonlarda kapasiteler düşebilir.
www.technopat.net
www.technopat.net
Azalacak diyen kişiler donanımarşivi forum üyeleri knk başka bir yerde dülecek haberi olmadı eski ram düşüş haberlerini de yeni gibi gösterip duruyolar piyasadaKimi artacak kimi azalıyor diyor anlayamadık bi
Azalacak diyen kişiler donanımarşivi forum üyeleri knk başka bir yerde dülecek haberi olmadı eski ram düşüş haberlerini de yeni gibi gösterip duruyolar piyasada
Dostum bahsettiğim haber zaten bu videoda geçen olay ramler değil şirketlerin hissesi düştü 2027 ye kadar satın alınacak olan ramlerin anlaşması iptal olmadı anlıcağın ya da piyasadaki ramlerin alışı iptal edilmedi o olay 2025 sonlarının haberi zatenşöyle bi video da gördüm ama bilmiyorum
kanka bende mecbur 16 gb rame geçicem sıkıntı yaratıyor mu oyunlarda veya gezinirkenValla ben 16 gb ram ile 1 2 3 4 sene daha giderim ama ramlere bu paraları vermem illaki düşecek
sadece stalker 2de 2K high ayarda 15 gb kullanım gördüm onun dışı 4K ayarlarda bir şey oynamayacaksan 16gb kurtarıyor rahat rahatkanka bende mecbur 16 gb rame geçicem sıkıntı yaratıyor mu oyunlarda veya gezinirken
Bende 2k da oynuyorum ddr5 geçicem diye sistemi sattım ama 16 gb rame geçicem malum fiyatlardan saolasınsadece stalker 2de 2K high ayarda 15 gb kullanım gördüm onun dışı 4K ayarlarda bir şey oynamayacaksan 16gb kurtarıyor rahat rahat