Kingston uyardı: NAND fiyatları %246 arttı, son 60 günde rekor artış yaşandı.

bEN Hersaman 50 ytllik alıyom aabi bana koymaz bu zamlar

• Oy kullanan toplam üye
    14
RAM ve SSD alana anakart + işlemci hediye ederler bu gidişle :kekw:
Ramler ekran kartı fiyatına doğru uçuşta bakalım daha ne kadar zamlanacak. Seneye yaza 32gb ddr5 ler 5070 fiyatına çıkmasın da
Ram alana harbi o zaman çerezlik anakart vs de verebilirler hic saçma gelmiyor böyle düşününce :)

ulan geçen ssd servise gönderdik değişmesi lazım satıcıyı thh'ye verdim 2 3 ay sonra karar çıkar da napsam yenisi mi alsam 4 bine
@Perfectshot06 napim sence mahkemeyi mi bekliyim yoksa alim mi bi tane
2.5k iadeyi de kabul etme şeyi de var

2026da pc dizmeye kalksak naneyi yiyecez yani desene artık🙃
Eyvah eyvah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin sistem baya baya yeterli bana göre. 32gb ram de nerden baksan bi 3-5 yıl daha götürür
aynen . ram nereye kadar götürürse.

ulan geçen ssd servise gönderdik değişmesi lazım satıcıyı thh'ye verdim 2 3 ay sonra karar çıkar da napsam yenisi mi alsam 4 bine
@Perfectshot06 napim sence mahkemeyi mi bekliyim yoksa alim mi bi tane
2.5k iadeyi de kabul etme şeyi de var
Bekleme.

Zaten bu piyasada ucuzlamaz. Fiyat artamazsa zarar etmemiş olursun.

Bekleme.

Zaten bu piyasada ucuzlamaz. Fiyat artamazsa zarar etmemiş olursun.
var mı önerdiğin ssd gen3 gen4 fark etmez laptopta 2 slot var biri gen3 biri gen4
512gb olan gen4 zaten

Ramler ekran kartı fiyatına doğru uçuşta bakalım daha ne kadar zamlanacak. Seneye yaza 32gb ddr5 ler 5070 fiyatına çıkmasın da
Ram alana harbi o zaman çerezlik anakart vs de verebilirler hic saçma gelmiyor böyle düşününce :)

2x16 GB kitler biraz daha gayret etse giriş seviye RTX 5070 fiyatlarını yakalayıp geçecek zaten, birkaç ay önce böyle olacağını söyleyen biri olsa hunharca linç edilirdi :D

var mı önerdiğin ssd gen3 gen4 fark etmez laptopta 2 slot var biri gen3 biri gen4
512gb olan gen4 zaten
Heatsink kioxia vardı 2tb 5000 küsüre.
Gene düşerse al geç.
Bende ondan aldım.

Ben zamanın da 1tba 1k aldım toplam 4tb ssd2 gen4 birikti kasamda iyiki almışım

Geri