Çözüldü✓ Oyuncu koltuk ve masa önerisi f/p

neye karar verdin koltukta
Post automatically merged:

masayı herhangi bi siteden odana sığacak şekilde tercih edebilirsin, ben önercektim kendi masamı da boyutu 120cm o dediklerini sığdıramazsın ona ama referans olsun dersen linkini bırakayım şöyle https://www.trendyol.com/ceramical/msr-rafli-calisma-masasi-60x120cm-beyaz-p-226845590
160 cm lazimhocam ölçüleri aldım

Sadece o bütçe değil genel olarak ofis koltukları daha iyi fikrimce. Deneyebileceğiniz yer varsa deneyip almanızı öneririm.

Sadece o bütçe değil genel olarak ofis koltukları daha iyi fikrimce. Deneyebileceğiniz yer varsa deneyip almanızı öneririm.
Hocam çok denedim hepsi elimde kaldı attığım hawkı almayı düşünüyorum

O Bütçeye çıkarsan xdrive akdeniz öneririm kendim de kullanıyorum 2 tane var evde kardeşimde 2026 bende 2024 olanı var oturma kısmı sırt kısmı kumaş kalan kısmı deri mükemmel bi koltuk.

herkese merhaba 5000 gibi kısıtlı bütçem var bu fiyata rahat edebileceğim bir oyuncu koltuğu arıyorum fikri olan belirtirse sevinirim kumaş olabiliyorsa olsun değilsede canınız sağolsun siyah olmasıda benim için önemli kriter
masa kısmındaise 4000 gibi bir bütçem var bu fiyata güzel siyah bir masa varsa önerirseniz sevinirim üstünde 2 monitör ve 1 kasa taşınacak ve bazı figürler olacak onlarada yer olabilecek bir masa varsa önerilere açığım şimdiden iyi forumlar dilerim
Ben bu ürünü kullanıyorum masa olarak çok memnunum eve geçince akaşm setup görselini aşağı bırakırım 1 tane 27" 1 tane 24" monitör var ve kasada var genişlik ve derinlik olarak benim masa 160x70 gibi bir şeydi bayağıda büyük bir masa eğer böyle bir şeyse fiyatını hak ediyor sadece kargoda gelirken bazı insanların masalarında kırıklar oluyormuş onuda firma yenisini göndererek telafi edebiliyor onu belirteyim onun dışında güzel kurulumu falan basit

O Bütçeye çıkarsan xdrive akdeniz öneririm kendim de kullanıyorum 2 tane var evde kardeşimde 2026 bende 2024 olanı var oturma kısmı sırt kısmı kumaş kalan kısmı deri mükemmel bi koltuk.
Yıpranma falan oldumu

Ben bu ürünü kullanıyorum masa olarak çok memnunum eve geçince akaşm setup görselini aşağı bırakırım 1 tane 27" 1 tane 24" monitör var ve kasada var genişlik ve derinlik olarak benim masa 160x70 gibi bir şeydi bayağıda büyük bir masa eğer böyle bir şeyse fiyatını hak ediyor sadece kargoda gelirken bazı insanların masalarında kırıklar oluyormuş onuda firma yenisini göndererek telafi edebiliyor onu belirteyim onun dışında güzel kurulumu falan basit
Hocam Peki kablo saklama yeri nasil görünüyormu

Yıpranma falan oldumu

Ben uğraşmadım vaktim olmadı daha doğrusuda oraya bi sepet alıp takarsan çok güzel saklar saat 8 e doğru evde olacağım size detaylı resimler atarım.

Yıpranma falan oldumu

Olması yıpranma ikisinde de ama yenisinde hiç olacağını düşünmüyorum.

Olması yıpranma ikisinde de ama yenisinde hiç olacağını düşünmüyorum.
Anladım hocam değerlendireceğim yorumunuzu

Ben uğraşmadım vaktim olmadı daha doğrusuda oraya bi sepet alıp takarsan çok güzel saklar saat 8 e doğru evde olacağım size detaylı resimler atarım.
Olur hocam bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri