ardademirok
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Cıtırından termal bakım istiyorYeni alacagim sistemin ekrankarti 3070ti bu test sonuçları normalmi anlayamadım bakabilirmisiniz
normal gibi ama 5dk değil de daha uzun süre yapsaydı keşke testiYeni alacagim sistemin ekrankarti 3070ti bu test sonuçları normalmi anlayamadım bakabilirmisiniz
Kesinlikle hos degerler değil. Üstüne 5dkluk test yapmış yani devam etse ne olu belli değil. Eger karta cok uzun süre bakim yapilmadiysa sebebi bu olabilir. Miningli kart da olabilir. Eger donanimsal sorunu yoksa ve uygun fiyata alacaksaniz dusunulebilir, aldigin gibi hem thermal putty hem de termal macun degismen lazim. Aksiyona girmeyip başka kart da bakabilirsin.Yeni alacagim sistemin ekrankarti 3070ti bu test sonuçları normalmi anlayamadım bakabilirmisiniz
3070ti ryzen 5 5600 lu sistem 30.000 e bırakıyor adama test sonucu yüksek dedim bu cihaz için normal bakim yapmadim dediKesinlikle hos degerler değil. Üstüne 5dkluk test yapmış yani devam etse ne olu belli değil. Eger karta cok uzun süre bakim yapilmadiysa sebebi bu olabilir. Miningli kart da olabilir. Eger donanimsal sorunu yoksa ve uygun fiyata alacaksaniz dusunulebilir, aldigin gibi hem thermal putty hem de termal macun degismen lazim. Aksiyona girmeyip başka kart da bakabilirsin.
32ram felan mı var böyle eski sistemde neye 30bin istiyor?3070ti ryzen 5 5600 lu sistem 30.000 e bırakıyor adama test sonucu yüksek dedim bu cihaz için normal bakim yapmadim dedi
Hocam 20 dakikalık test sonuçlarını atarsanız daha iyi olurYeni alacagim sistemin ekrankarti 3070ti bu test sonuçları normalmi anlayamadım bakabilirmisiniz
20dk napçan 5dk dan sonra sıcaklıklar bir kaç derece falan artar 10dk dan sonra durur zatenHocam 20 dakikalık test sonuçlarını atarsanız daha iyi olur
20 dk çok uzun 10 dk yeterli bu tarz testlerde.Hocam 20 dakikalık test sonuçlarını atarsanız daha iyi olur
Tam sıcaklığı öğreniriz diye 10 dk de yeterli olurda20 dk çok uzun 10 dk yeterli bu tarz testlerde.
Tam sıcaklıklar için 10dk yeteceğini biliyorum20dk napçan 5dk dan sonra sıcaklıklar bir kaç derece falan artar 10dk dan sonra durur zaten