Rtx 3070ti furymark test

Reaksiyon skoru
0
Yeni alacagim sistemin ekrankarti 3070ti bu test sonuçları normalmi anlayamadım bakabilirmisiniz

Ekler

• 1000200154.webp
    1000200154.webp
    108.7 KB · Hit: 46
Vramler 100 derece ve fanlar %71 de.

Komple bakım istiyor alınmaz

Yeni alacagim sistemin ekrankarti 3070ti bu test sonuçları normalmi anlayamadım bakabilirmisiniz
Kesinlikle hos degerler değil. Üstüne 5dkluk test yapmış yani devam etse ne olu belli değil. Eger karta cok uzun süre bakim yapilmadiysa sebebi bu olabilir. Miningli kart da olabilir. Eger donanimsal sorunu yoksa ve uygun fiyata alacaksaniz dusunulebilir, aldigin gibi hem thermal putty hem de termal macun degismen lazim. Aksiyona girmeyip başka kart da bakabilirsin.

Kesinlikle hos degerler değil. Üstüne 5dkluk test yapmış yani devam etse ne olu belli değil. Eger karta cok uzun süre bakim yapilmadiysa sebebi bu olabilir. Miningli kart da olabilir. Eger donanimsal sorunu yoksa ve uygun fiyata alacaksaniz dusunulebilir, aldigin gibi hem thermal putty hem de termal macun degismen lazim. Aksiyona girmeyip başka kart da bakabilirsin.
3070ti ryzen 5 5600 lu sistem 30.000 e bırakıyor adama test sonucu yüksek dedim bu cihaz için normal bakim yapmadim dedi

Değerleri bu hava durumuna göre yüksek gibi gözüküyor. Malum havalar serin, ya pc çok tozlu yada çok bakımsız. Sistemin tam özelliklerini yazarsan 30 eder mi etmez mi yorumlayabiliriz.

O test 10 dakika üzeri olsaydı muhtemelen 75-76 yı bulurdu. Fanlar %70 üzerinde üstelik. Markası Zotac olduğu için olabilir. Fakat 10 dakikalık bir test isteyin hocam. Daha net durumu çıkar. Bakımla düşer tabi ki.

Geri