Advocate
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peder beye iki tur verin hoşuna gidecektir ses çıkarmazBen bir şey yaptım ama umarım evden atılmam....
Alıntıyı görüntüle
Peder beye iki tur verin hoşuna gidecektir ses çıkarmazBen bir şey yaptım ama umarım evden atılmam....
Alıntıyı görüntüle
Peder değil de annem biraz daha sıkıntı gibiPeder beye iki tur verin hoşuna gidecektir ses çıkarmaz![]()
İrscing test modunda az virajlı pist açtım annemi oturttum kalk demesem benden fazla oynayacakPeder değil de annem biraz daha sıkıntı gibiZaten yaşın geldi kalk evlen git artık diyor, bir de bunu görünce temelli evden atabilir artık. Babama da çözeceğiz ya bir şeyler BeamNG falan açarım anlaşırız onunla annemi de artık ETS'de Tofaş moduyla kandırırım
Tek sıkıntı tüm forumlarınızı okuyup ayarlarını yapmak olacak sanırım. Reklam için demiyorum inceleme falan yaptığım YouTube kanalım var düzgün bir videosunu yapıp atmak istiyorum benim gibi almak isteyenler olursa akıllarında ki soruları cevaplamak için. Pazartesi gelir gibi tahminimce.
Bir zehri alırsa bana da bırakmaz diye düşünüyorum ama "şimdilik" benim ne işim var deyip duruyor. Bir gelsin direksiyon, elde tespih ETS'de tır sürmez umarımİrscing test modunda az virajlı pist açtım annemi oturttum kalk demesem benden fazla oynayacak