860m ama ekranı oled kalemi vs var katlanabiliyor hem tablet hem pc gibiBunda ekran karti ne beyler ne avantaji var bide bunun
Bencedebu fiyata macbook air m4 varken alınmaz.
mac kullanmayı sevmeyen insanlar var (ben mesela) Bu benim daha çok işime yarar muhtemelenBencede
Bilgim dahilinde hocam ancak kargo takip edilebilir olmuştu. En son baktığımda son teslim istasyonuna ulaştı bilgisi vardı, yoksa paylaştığınız bilgiye hakimim. Teşekkür ederim.Amazon'da kargoya verildi yazması, kargo rezervasyonu yapıldı demektir. Aslında o ibare çıktığında kargoya verilmiyor, dolayısıyla sonradan iptal edildiğinde, kargodayken geri çektiler sanıyor millet. Gerçekten kargoya verildiğini, orada yazan takip no'yu kargo sitesine yazarak kontrol edin. Gönderiyi bulabiliyorsanız veya Amazon sitesinde bir hareket görünüyorsa kargoya öyle verildi demektir.
merhaba hocam, ben sipariş etmiştim ürünü, ürün ulaştı eve teslim alındı fakat işte olduğum için hangi ürünü yolladılar bilmiyorum. Akşama nasipse bilgilendirme yaparım.Anlamsız bir şekilde benim kargodaki siparişim iptal oldu. Satın alıp doğru ürün gelen olursa, rica etsem bilgilendirebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Bende şu anda son teslime ulaştı yazıyor gelmiş İzmir'e dağıtıma çıkarsa haberdar ederimBilgim dahilinde hocam ancak kargo takip edilebilir olmuştu. En son baktığımda son teslim istasyonuna ulaştı bilgisi vardı, yoksa paylaştığınız bilgiye hakimim. Teşekkür ederim.
Alınırekran kartıyla işim yok ram ve işlemcisi güzel bi laptop bakıyordum alınır mı bu sizce