🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Türkçe - 2.699,00 TL

Normalde fiyatı 5-6 bin TL değil 3-3.5 bin TL. Uzun süredir 2800 civarıymış fiyatı.

1775193775833.webp

Düşündürücü

Böyle adamlardan sakız bile almayacaksın. 2700 ikende kazaniyorlar 8.5k ikende madem bu fiyatlara satabiliyorsun uste koy biraz 3.5k olsun. 8.5k yapip piyasanin icinden geçmenin halki sövuşlemenin ne mantiği var. 3k üstü fiyatlar için zaten abarti bir klavye daha iyileri bulunabiliyorken.

İlgilisi alabilir ama green switch çok sesli haberiniz olsun, internet kafede o gürültüde bile duyabiliyordum öyle diyeyim.

Son düzenleme:
Böyle adamlardan sakız bile almayacaksın. 2700 ikende kazaniyorlar 8.5k ikende madem bu fiyatlara satabiliyorsun uste koy biraz 3.5k olsun. 8.5k yapip piyasanin icinden geçmenin halki sövuşlemenin ne mantiği var. 3k üstü fiyatlar için zaten abarti bir klavye daha iyileri bulunabiliyorken.
Bence Pro modelin fiyatla karışmış, Ben V4'ü Mediamarkt'tan (o da kablolu) 2600 gibi bir fiyata aldım ve V4X de bir düşük model olduğu için hep 2k civarıydı. Bakarsanız arada 800 lira fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok yanlış demişim 3400'e almışım puanla kuponla fln sanırım 2.800e fln geliyor diye kendimce hesaplamıştım :ROFLMAO:

8.5k ya satmıyor hiçbir zaman. Dümenden yazıyor sadece bak indirim var diye. Pazarlama stratejisi bu.

Şikayet edilse sonuç çıkar mı acaba fahiş fiyattan veya yanıltıcı fiyatlandırma vs. Dolandırıcılık oluyor bu resmen.

Bence Pro modelin fiyatla karışmış, Ben V4'ü Mediamarkt'tan (o da kablolu) 2600 gibi bir fiyata aldım ve V4X de bir düşük model olduğu için hep 2k civarıydı. Bakarsanız arada 800 lira fark var.

yok yanlış demişim 3400'e almışım puanla kuponla fln sanırım 2.800e fln geliyor diye kendimce hesaplamıştım :ROFLMAO:
Aralarında aydınlatma ve bilek desteği farkı var yanda aydınlatma yok diye hatırlıyorum v4x de ve bilek desteği yok

Green Switch güzel çok sesli sevene fakat kronik sayılabilir çift basma vs durumu oluyor

soldaki tuşlar çok kötü bence çok rahatsız eder insanı elini koyamazsın düzgün

Bence gayet güzel bir fiyat alınabilir, arkadaşın dediği gibi solda ki tuşlar rahatsız edebilir ama alışılır.

Geri