🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Türkçe - 2.699,00 TL

Çok bir indirim olmasa da sesli switch, tam boy aluminyum olup türkçe tuş sevenler için f/p en mantıklı klavye.

Şöyle yeşil switch klavyeleri indirim diye atmayın zaten satılmadığı için düşürüyorlar. Klavyeden anlamayan adam görüp alıcak ucuzmuş diye başına bela ediceksiniz :) Almayın arkadaşlar.

Aralarında aydınlatma ve bilek desteği farkı var yanda aydınlatma yok diye hatırlıyorum v4x de ve bilek desteği yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Green Switch güzel çok sesli sevene fakat kronik sayılabilir çift basma vs durumu oluyor
Evet, aydınlatmayı bilmiyorum ama bilek desteği + sanırım multimedya farkı var. V4 ile V4 Pro arasında da, sol taraftaki makroların üsteki tuş farkı var. Güzel bir fark benim için ama 4-5k farkı pek hak etmiyor. Zaten fotoyu yanlış koymuşlar Akakçe de öyle, benim asıl istediğim Proymuş ama okey dedim ne yapalım. 8k ya klavye çok aşırı, mouse da 5k aşırı geliyor bana. Teknologia fln ama avuç kadar bir şey günah ya o kadar para vermek. Asgari maşın kaçta kaçı yani

Green swtich güzel ya sesli ve feedbacki baya iyi. Ancak iş ortamında kyk yurdunda veya ince duvarları olan evde önermem ama bayaa güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne bir süre sonra Razer ürünlerin fiyatlar çok düşüyor, sonra pişman oluyorsun. Bozulmadıysa gerek yok acele etmeye.

Böyle adamlardan sakız bile almayacaksın. 2700 ikende kazaniyorlar 8.5k ikende madem bu fiyatlara satabiliyorsun uste koy biraz 3.5k olsun. 8.5k yapip piyasanin icinden geçmenin halki sövuşlemenin ne mantiği var. 3k üstü fiyatlar için zaten abarti bir klavye daha iyileri bulunabiliyorken.
Bide ikinci elde bilgisiz kesim bu fiyatları görüp ona göre fiyat giriyor :) Açıklayıncada senle kavga ediyorlar. Başka yerde stok olmadığı için gerçek fiyatı sanıyorlar falan. Bencede cezası olmalı, herkes bizim gibi piyasaya hakim değil.

Bide ikinci elde bilgisiz kesim bu fiyatları görüp ona göre fiyat giriyor :) Açıklayıncada senle kavga ediyorlar. Başka yerde stok olmadığı için gerçek fiyatı sanıyorlar falan. Bencede cezası olmalı, herkes bizim gibi piyasaya hakim değil.
Orasi ayri bir tiyatro ztn Wjsnsnwnsnsnsnsns. Aslinda bunlar için yasalarda maddeler var diye biliyorum fahiş fiyat artışı haksiz kazanç vs vs. ama ne kadat yaptirimi var yorum yapamiyorum.

Orasi ayri bir tiyatro ztn Wjsnsnwnsnsnsnsns. Aslinda bunlar için yasalarda maddeler var diye biliyorum fahiş fiyat artışı haksiz kazanç vs vs. ama ne kadat yaptirimi var yorum yapamiyorum.
E devletten başvuru yapabiliyorsunda, yetkililerin kovalaması gereken şeyi halk kovalayacaksa neyin vergisi veriliyor. Adam zaten sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de eve giriyor. Adama günün siniri stresi yetiyor. Onunlamı uğraşıcak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,939
Üyeler
190,834
Son üye
Arcadya
Geri