Çok SSD Takılması PCI performansını düşürüyor mu

Reaksiyon skoru
14
Dün amazon indiriminden Z890 ICE modelini aldık 10500tl den. Sizce fiyatı nasıl 1 yıl eski bir anakart.

Baya bir ssd girişi var. Ben 1 tane Gen5 1 tane de Gen4 takmayı düşünüyorum. Çoklu kullanımda performans düşüşü oluyor mu bu kartlarda. Ve ekran kartının da performansını düşürebileceği yönünde şeyler okumuştum

1775207917077.webp
Takı

Ekran kartı bant genişliği daraltıyor bazı portlar.
Anakart kitapçığına bakıp dizilim yapabilirsiniz.

Ekran kartı bant genişliği daraltıyor bazı portlar.
Anakart kitapçığına bakıp dizilim yapabilirsiniz.
şunlar ne anlama geliyor yani ekran kartı üsttekinde olacak. alttakilere bir şey takınca ekran kartını etkiliyor mu. 2k farkla aero G anakarta geçsem mi onu düşünüyorum

1775208665548.webp

Dün amazon indiriminden Z890 ICE modelini aldık 10500tl den. Sizce fiyatı nasıl 1 yıl eski bir anakart.

Baya bir ssd girişi var. Ben 1 tane Gen5 1 tane de Gen4 takmayı düşünüyorum. Çoklu kullanımda performans düşüşü oluyor mu bu kartlarda. Ve ekran kartının da performansını düşürebileceği yönünde şeyler okumuştum

Alıntıyı görüntüle Takı
Bunda sorun olmaz ortak m2 veri yolu yok, alttaki slotlar M2 slotları ile ortak sanırım ama onları zaten kullanmazsın.

şunlar ne anlama geliyor yani ekran kartı üsttekinde olacak. alttakilere bir şey takınca ekran kartını etkiliyor mu. 2k farkla aero G anakarta geçsem mi onu düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
Hangi portun hangi hızda haberleştiğini söylüyor burada. Bir birlerini etkileyecek ve sinyali bozacak olsalar anakart üreticisi neden koysun bu slotları. Ekran kartın nedir? Gen 5'mi?

Hangi portun hangi hızda haberleştiğini söylüyor burada. Bir birlerini etkileyecek ve sinyali bozacak olsalar anakart üreticisi neden koysun bu slotları. Ekran kartın nedir? Gen 5'mi?
Henüz ekran kartı almadım 5070ti ve üstü olacak. İşlemci de 270k plus olacak. Şu aşağıdaki anakartı mı alsam 2k farkı var üstüne gerek var mı

Henüz ekran kartı almadım 5070ti ve üstü olacak. İşlemci de 270k plus olacak. Şu aşağıdaki anakartı mı alsam 2k farkı var üstüne gerek var mı

Yonga aynı. Bahsettiğin gibi bir sorunu şuan satın almış olduğun anakartta yaşayacağını zannetmiyorum. Yaşasan bile Aura G anakarta geçiş yapman çözüm olmayacaktır. Z890 ICE modeli ile devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri