İkinci elden fansız hydroshift düşürebilirsen güzel olur bu bütçeye fanlarıda kasaya göre şekillendirirsinSıvı soğutma almayı düşünüyorum mevcutta R5 7600 var ama 9800x3d yada 9850x3d alcam beyaz olursa güzel olur LCD ekranlı vs.
Sıvı soğutma almayı düşünüyorum mevcutta R5 7600 var ama 9800x3d yada 9850x3d alcam beyaz olursa güzel olur LCD ekranlı vs.
kasamın fanlarını değiştirmemek için bakınırken bunu bulmuştum geçen hafta 6bin fiyatı vardı 9 a fırlamış alcaktım bugün akşam :/İkinci elden fansız hydroshift düşürebilirsen güzel olur bu bütçeye fanlarıda kasaya göre şekillendirirsin
bütçeni aşıyor ama yine de bak derim arkaplanda işlemci ve ram de kullanmıyor ayrıca tüm kablolar radyatörden geliyor önde kablo kirliliği olmuyorSıvı soğutma almayı düşünüyorum mevcutta R5 7600 var ama 9800x3d yada 9850x3d alcam beyaz olursa güzel olur LCD ekranlı vs.
Ankara mı oThermalright Frozen Warframe Pro 360Alıntıyı görüntüle
Lcd ekran muazzam uygulaması vs çok kolaykasamın fanlarını değiştirmemek için bakınırken bunu bulmuştum geçen hafta 6bin fiyatı vardı 9 a fırlamış alcaktım bugün akşam :/
Bİr çok liste gördüm kimisinde arctic 1. Sırada kimisinde Warframe pro kimisinde tryx miydi neydi o neye guvencez bilemedimTercih meselesidir kimi ekranlı seviyor, kimi alevli meyveli tercihen Arctic Liquid Freezer III Pro takıp soğutma olayını unutmayı tavsiye ederim.