Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım
.Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım
DeniyeceğimGERÇEKTEN SİYAH ekranda mı bakmak için pc yi tv ye bağla
Garip bi şekilde küçük bi tv vardı onu bağladım ana monitörümde açıldı ne yaşıyorum ben yaDeniyeceğim
Deniyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garip bi şekilde küçük bi tv vardı onu bağladım ana monitörümde açıldı ne yaşıyorum ben ya
Hocam bu ekrana görüntü gelmeme olayı neden olur sizce kapatıp açmaya çalışınca tek seferde açlılmıyor halaGERÇEKTEN SİYAH ekranda mı bakmak için pc yi tv ye bağla hdmi ile
Bazen ilk açılış geç olur. Bios update yapıldıktan sonra geç başlama normaldir.Deniyeceğim
Garip bi şekilde küçük bi tv vardı onu bağladım ana monitörümde açıldı ne yaşıyorum ben ya
Hocam yok iki gündür gelen bi sorunun ardından bios update yaptım sorun hala geçmediBazen ilk açılış geç olur. Bios update yapıldıktan sonra geç başlama normaldir.
Görüntü varsa sıkıntı yok
Monitörün ışığı yanıyor ama ekran siyahHocam yok iki gündür gelen bi sorunun ardından bios update yaptım sorun hala geçmedi
GPU da görüntü almak için iki farklı kablo varsa olabiliyor. Kablo tek olduğu halde yapıyorsa ekran genişletme moduna geçmiş olabilir.Hocam bu ekrana görüntü gelmeme olayı neden olur sizce kapatıp açmaya çalışınca tek seferde açlılmıyor hala
Hocam az önce hasbelkadar ekran geldi ondan sonra tekrar kapatıp açmayı denedim ekran gelmedi bios güncellendi o yoksa açılmazdıBios update sorunsuz yapıldığına emin misin? Yanlış sürüm, yarıda kesilme vs oldu mu? Bios update sonra ram training de vs kalabiliyo 5 10 bekleyebilirsin o da olmazsa bios pilini çıkarıp 10 dk bekleme ve diğer yöntemlerle biosu sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin
Ah bi açılsa bakacamdaGPU da görüntü almak için iki farklı kablo varsa olabiliyor. Kablo tek olduğu halde yapıyorsa ekran genişletme moduna geçmiş olabilir.Alıntıyı görüntüle
knk update sonrasımı yaşıyorsun bu sorunu istersen jbat1 den resetle biosuHocam az önce hasbelkadar ekran geldi ondan sonra tekrar kapatıp açmayı denedim ekran gelmedi bios güncellendi o yoksa açılmazdı
Ah bi açılsa bakacamda
Hocam update bile olmamış nasıl yarıda kesildi anlamadım ama şimdi bios flashback ile tekrar güncelliyorumknk update sonrasımı yaşıyorsun bu sorunu istersen jbat1 den resetle biosu