🔥İndirim Spyne Atlas Tek Motorlu Yükseklik Ayarlı Masa 8999 TL

JIMJI koduyla 300 tl düşüyor.

Ayakta kullanacak kadar yükseliyor mu

3 monitör 1 kasa için tahmini ne kadarlık bir masa gerekir ? 2 monitör 1 kasa yanına 1 monitör ve Direksiyon seti ? Elimde bulunmadığı için herhangi bir ölçü bulamadım belki buna benzer bi kurulum yapanınız vardır.

3 monitör 1 kasa için tahmini ne kadarlık bir masa gerekir ? 2 monitör 1 kasa yanına 1 monitör ve Direksiyon seti ? Elimde bulunmadığı için herhangi bir ölçü bulamadım belki buna benzer bi kurulum yapanınız vardır.
hocam 200 gerekebilir veya daha büyük buna 2 monitör 2 kasa tam sığıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masada bile ambalajı açılmış ürünleri geri iade almayız yazmışlar harbi bu adamlardan nefret ediyorum.
biraz değişik gerçekten

tek motor sıkıntı yaratırmı acaba

tek motor sıkıntı yaratırmı acaba
bir sıkıntı oluştururmu bir kısımda evet siz mesela buna 70 kg lık bir yük yüklerseniz biraz zorlanır fakat daha hafif bir yük yüklerseniz sessiz ve güzel bir şekilde çalışabilir

https://www.hepsiburada.com/magaza/tischkonig bak bu adamlar işlerinde iyiler. karroffice den de masa almıştım onlar da iyidirler ama masaları 18mm. 25mm hemen farkettiriyor. Tabla kalınlığına kesinlikle dikkat edin. Tavsiyem tischkönig. karroffice sattığı ürünün tam olarak teknik desteğini veremiyor ama tischkönig motorun verim hesabından tablanın ağırlığının kaç newtona kadar çalıştığına kadar destek veriyor şaka değil tecrübe ile sabit.

Geri