3.000₺ uzun el finger tip/palm mouse önerisi

Mei Akif

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
3000
Merhabalar.

Uzun bir süre Bloody a60 kullanmıştım ve elime sorun yaratmıyordu. Daha sonrasında ise razer viper mini aldım ve viper miniyle oyun oynarken serçe parmağım genelde ya eziliyor ya da mouse pad'e sürtüyor. Elimin boyutu yaklaşık 19 santim civarında, fingertip tutuyorum. Kasası sağlam, bileşenleri iyi ve ömrü iyi olacak bir mouse arıyorum. 8k hz pek önemli değil ama varsa da hayır demem. Palm, finger tip tutuş olmalı.

Bütçemi 3.500'e çıkartabilirim, yeter ki uzun ömürlü iyi bir şey olsun.

Merhabalar.

Uzun bir süre Bloody a60 kullanmıştım ve elime sorun yaratmıyordu. Daha sonrasında ise razer viper mini aldım ve viper miniyle oyun oynarken serçe parmağım genelde ya eziliyor ya da mouse pad'e sürtüyor. Elimin boyutu yaklaşık 19 santim civarında, fingertip tutuyorum. Kasası sağlam, bileşenleri iyi ve ömrü iyi olacak bir mouse arıyorum. 8k hz pek önemli değil ama varsa da hayır demem. Palm, finger tip tutuş olmalı.

Bütçemi 3.500'e çıkartabilirim, yeter ki uzun ömürlü iyi bir şey olsun.
Ben atk blazing sky x1 v2 ultimate aldım iyi mouse

Ben atk blazing sky x1 v2 ultimate aldım iyi mouse
Hocam bu fiyat bandındaki mouseların hepsi iyi ama hani en iyisi hangisi onu arıyorum şu an. Yoksa gözüm kapalı seçsem elbet memnun kalırım hepsinden. Bu mouse'u seçme sebebiniz neydi sizin?

Hocam bu fiyat bandındaki mouseların hepsi iyi ama hani en iyisi hangisi onu arıyorum şu an. Yoksa gözüm kapalı seçsem elbet memnun kalırım hepsinden. Bu mouse'u seçme sebebiniz neydi sizin?
uzun ömürlü istiyosanız logitech , razer gibi markalar almak daha mantıklı.

800mah bataryası var mcusu en yeni mculardan sensörüde iyi

uzun ömürlü istiyosanız logitech , razer gibi markalar almak daha mantıklı.
Hocam bazen olmayabiliyor. Çünkü çinli markalar da neredeyse aynı yerlerden aynı ürünlerden kullanıyor. 3-4 yıl kullanabileceğim bir şeyler arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800mah bataryası var mcusu en yeni mculardan sensörüde iyi
Teşekkürler hocam, 3395 ile 3950 arasındaki fark ne tam olarak?

Geri