🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sabaha karşı prime 5070ti gelmiş, fiyatını görebilen oldu mu? Buldum:) 47 küsürden satılmış.

Ben aldım da Amazon şüpheli işlem diye kendi kendine iptal etti, bir şekilde tekrar almayı başardım yine iptal etti sonra ürün komple kalktı.
MHye yaz hemen kaldırsınlar ben aldım oradaki şeyleri yapmama rağmen iptal ettiniz de düzeltiyolar

dün 4 k oledler vardı 32 gigabyte onlarıda kapmışlar ben buraya koyduydum
alanınız var mı? 2 vardı stokta

Dronelarda ek %10 la güzel indirim var. Genel dji da indirimler var. Osmo nano vardı bi tane 14.800e aldım takipteydim bayadır.

Neo 2
güzel drone. Avata 2 olmasaydı bende alırdım. Hala daha alasım var şahsen. 6 taksitle çok iyi.

Mini 5 pro
Bu da güzel. Mini serisini bilmeyen yoktur zaten. 44 lira civarına baya baya iyi. 4 taksit maalesef

Osmo action 5 pro da geldi gitti anlık çektiler hemen. 17k civarına adventure paket gelmişti.

Müzik aletlerinde vs de ilgilisine düşüyor bazen. Gitar öğrenmek istiyodum çektim bi tabe djkxke :blobdance:

4 gözle RTX 5070 Ti msi gaming trio white modelini bekliyorum, hiçbir yerde bulamıyorum stoklarda kalmamış. Şu amazon depodan falan düşseydi iyiydi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri