gereksiz olur yazdığını görmedim moruk, aynı fikirdeyim zatenBen ne dedim sen ne anlıyorsun kingo anakarta para verme diyorum işlemci up yap dedim ki 9800x3d varmış gereksiz olur diyorum
bir şey fark etmez Direktte m2 g5 b650 de hepsi g4 veya yine serbest dağılım var üreticiye bağlısanırım emin değilim https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...00mhz-oc-mhz-am5-atx-anakart-pm-HBC00009HSDYQ bu modelde ekran kartı pcie 4.0 bilgin olsun tabi %1-2 fark ediyor orası ayrı
Post automatically merged:
link çalışmıyor
Fiyatı 8k'dan aşağı inmiyordu, 7k'ya bundan iyisini görmedim.Kral bu bütçede indirimlerde daha iyisi var mı max 8k ya söyler misin
üstüne 1800 koyup bunu almak ne kadar mantıklı hocam gelecekte işlemci upgrade etme ihtimalim varsaAl geç bende aynı komboda kullanmak için aldım
Asusun olayı birazda bft ekran kartı eğer bft ekran kartı almak istiyorsan anakart üzerinden güç veriyorsun ekran kartına bft al bft de 80 amper miş 14 faz Msi 12 faz m2 sayısı aynı diye gördüm daha üstüne iyi de anakart yok gibi zaten rog b850 gördüm oda 15k hiç gerek yok hangisinin tasarıma hoşuna gidiyorsa onu al bft ekran kartı kullanmıcam diyorsan Asusdan başka seçenek yok ama şunu unutma asusun teknik servis ve garanti süreci çok eleştiriliyorDostlar acil öneri lazım. Elimde Sapphire B850A Pure mevcut ancak özellikle back connect desteği olsa daha iyi olur düşüncesinden dolayı ve daha kaliteli bir şey alma düşüncemden dolayı yeni bir anakart arayışındayım. Asus tarafında da indirim var bundan dolayı, aklımda iki model var şimdilik. Back connect destekli veya değil bu bütçede daha mantıklı öneri var mıdır?
Aklımdaki modeller:
1- https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...usb-10gbs-5g-lan-wi-fi-7-atx-pm-HBC00009K1GUM
2- https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-b850-btf-wifi-w-am5-soket-anakart-pm-HBC0000A13QMM (bu daha iyi bir seçenek sanırım)
Bu fiyatlara veya bir tık üstüne alınabilecek tercihen back connect destekli (ancak şart değil) anakart önerisi yapar mısınız?
B850 tarafında tek gen 5 m2 girişi düşündürüyor biraz...
teknik servis olayında MSI da çok eleştiriliyor gibi. Allah düşürmesin diyelim... Ekran kartım Sapphire 9070xt nitro+Asusun olayı birazda bft ekran kartı eğer bft ekran kartı almak istiyorsan anakart üzerinden güç veriyorsun ekran kartına bft al bft de 80 amper miş 14 faz Msi 12 faz m2 sayısı aynı diye gördüm daha üstüne iyi de anakart yok gibi zaten rog b850 gördüm oda 15k hiç gerek yok hangisinin tasarıma hoşuna gidiyorsa onu al bft ekran kartı kullanmıcam diyorsan Asusdan başka seçenek yok ama şunu unutma asusun teknik servis ve garanti süreci çok eleştiriliyor
Yani benim attıgımda 9800x3d ilede kullanılır ama tabi bu attıgın tomahawk da iyi bir model paran bolsa al geç paran azsa çokya gerek yoküstüne 1800 koyup bunu almak ne kadar mantıklı hocam gelecekte işlemci upgrade etme ihtimalim varsa
Tomahawk serisi güzeldir hem üst segment hem üzmez istediğin her işlemciyi takarsınüstüne 1800 koyup bunu almak ne kadar mantıklı hocam gelecekte işlemci upgrade etme ihtimalim varsa
Nitro modelini pek önermiyorlar aslında kablo tipinden dolayı ama görüntüsü güzel olanı geç ya çokta kafaya takmalık bir durum yokteknik servis olayında MSI da çok eleştiriliyor gibi. Allah düşürmesin diyelim... Ekran kartım Sapphire 9070xt nitro+