AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms 2K QD OLED Oyuncu Monitör 22799 TL

Hocam çok arada kaldım bu mu yoksa diger samsung oddsey g5 2k oled mi alinmali? 2k 27 inc bunlarin arasinda kaldim. @Tayfunns

Hocam çok arada kaldım bu mu yoksa diger samsung oddsey g5 2k oled mi alinmali? 2k 27 inc bunlarin arasinda kaldim. @Tayfunns
Hdr da doygunluk diğer modellere göre düşük bu modelde. Samsung da mat. Zor seçim.
Post automatically merged:

@Tayfunns hocam bu oled monitörleri neyle silmek gerek özel bir bez vs var mıdır
Böyle bir şey iyi olur da tr de kaliteli mikrofiber bez var mı bilmiyorum. @arda505 biliyordur.

Magic fiber, Eco fuser, mr siga falan öneriliyor yurt dışında ancak tr de görmedim.

Son düzenleme:
Hdr da doygunluk diğer modellere göre düşük bu modelde. Samsung da mat. Zor seçim.
Post automatically merged:

Böyle bir şey iyi olur da tr de kaliteli mikrofiber bez var mı bilmiyorum. @arda505 biliyordur.

Magic fiber, Eco fuser, mr siga falan öneriliyor yurt dışında ancak tr de görmedim.
Hocam bu bütçe civarında uygunmu fiyatı üzermi ne diyosun az daha yoksa ne kadar bütçe arttırıp kafamızın rahat edeceği bir model önerirsin (odam karanlık ışık alan bir oda değil netlik ve canlılık seviyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri