73.000 TL 'Lik Sistem Sizce Alınır Mı ?

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
968
  • Ryzen 7800X3D
  • MSI Shadow 3X RTX 5070
  • ASUS B650M r anakart
  • Kingston 2*16 32 GB RAM
  • Kingston NV3 1TB gen4 SSD
  • Rampage iceblade ARGB
  • Corsair H150 RGB 360mm
  • Thermaltake TR2 750W 80+ PSU
Fiyat 73.000 TL sizce alınır mı bu fiyata?

Parçalar hakkında düşünceniz nedir fiyatı sizce nasıl? Ayrıca kasanın hava akışının kötü olduğu söyleniyor anlayan kardeşlerim yardımcı olabilir mi sistem için ?

Alınabilir, ben 9 taksite bundan bazı parçaların kalitesi daha düşük ama 0 halini topladım 75 bin liraya. Bu da parçalar sorunsuzsa güzel, alınır.

• Ryzen 7800X3D
  • MSI Shadow 3X RTX 5070
  • ASUS B650M r anakart
  • Rampage iceblade ARGB
  • Corsair H150 RGB 360mm

Parçalar hakkında düşünceniz nedir fiyatı sizce nasıl? Ayrıca kasanın hava akışının kötü olduğu söyleniyor anlayan kardeşlerim yardımcı olabilir mi sistem için ?
Daha iyisi ram 16ya düşürülerek alınır. Ancak çok da kötü fiyat değil. Alınabilir. Ancak biraz araştırma yapın derim kendiniz.

Vazgeçtim hocam bu alınır ya. 32 gb ram zaten tek başına 20-25 yapıyor en az. Ekran kartı 36k. İşlemci 16.5k. Anakart 5k. Ssd 7k. (yazdıklarım sıfır fiyatları heralde arkadaşından 2.el alacaksın.) Kasa, psu, soğutucuyu saymadan etti sana 84.5k-89,5k. Dediğim gibi kasa, psu, soğutucu saymadım. Bakmadım internetten. Onlara bir fiyat sallamayım. Temiz kullanılmışsa testi yapıp alınır.

Config güzel seni uzun yıllar götürür, tek tek toplamayı mı düşünüyorsun yoksa hepsini biryerden mi alacaksın?

Config güzel seni uzun yıllar götürür, tek tek toplamayı mı düşünüyorsun yoksa hepsini biryerden mi alacaksın?
Kardeşim arkadaş topladı satıyor bu işi yapıyor bazı parçaların garantisi halen var kutu ve faturalı bir şekilde sadece kasanın hava akışının kötü olduğu söylendi bana da Orda kararsız kaldım.
Post automatically merged:

Vazgeçtim hocam bu alınır ya. 32 gb ram zaten tek başına 20-25 yapıyor en az. Ekran kartı 36k. İşlemci 16.5k. Anakart 5k. Ssd 7k. (yazdıklarım sıfır fiyatları heralde arkadaşından 2.el alacaksın.) Kasa, psu, soğutucuyu saymadan etti sana 84.5k-89,5k. Dediğim gibi kasa, psu, soğutucu saymadım. Bakmadım internetten. Onlara bir fiyat sallamayım. Temiz kullanılmışsa testi yapıp alınır.
Şöyle ben antalyadayım arkadaş İstanbul’da görüntülü arayıp testlerini yaparken gösterecek bana bu işi yapıyor zaten çok kişiye PC satıyor sıcaklık testleri felan gösteriyor sonra kargoluyor sadece kasayı bilmiyorum bu kasanın fanlar içeri üflüyormuş galiba doğru mu bilmiyorum ama.

Kardeşim arkadaş topladı satıyor bu işi yapıyor bazı parçaların garantisi halen var kutu ve faturalı bir şekilde sadece kasanın hava akışının kötü olduğu söylendi bana da Orda kararsız kaldım.

Şöyle ben antalyadayım arkadaş İstanbul’da görüntülü arayıp testlerini yaparken gösterecek bana bu işi yapıyor zaten çok kişiye PC satıyor sıcaklık testleri felan gösteriyor sonra kargoluyor sadece kasayı bilmiyorum bu kasanın fanlar içeri üflüyormuş galiba doğru mu bilmiyorum ama.
Hocam soğutma konusunda çok bilgili değilim. Ne kadar büyük bir sorun olur bilemedim. Ben parça açısından konuştum. :)

• Ryzen 7800X3D
  • MSI Shadow 3X RTX 5070
  • ASUS B650M r anakart
  • Rampage iceblade ARGB
  • Corsair H150 RGB 360mm

70 e verirse al bence3 binde 3 bindir

Her akvaryum kasanın kasa akışı mesh(önden ızgaralı) kasalara göre bir tık zayıftır zaten ama problem edilecek bir durum değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri