🔥İndirim Beats Studio Pro Kablosuz Kulaklık 9.999,00 TL - Outlet

beats iyi deği,l mi ben mi yanlış biliyorum fiyatı pahalı olabilr klasik apple fiyatları
Beats yerine daha iyi ses veren markalar var hocam, Nothing Headphone (1), KEF ile iş birliği sayesinde EQ ile çok iyi performans veriyor ve ses kalitesi gerçekten etkileyici. Ayrıca Sennheiser gibi köklü ve profesyonel markalar da, hem profesyonel kullanımda hem de günlük dinlemede çok daha dengeli, doğal ve referans seviyesine yakın ses sunar. Beats tamamen bass odaklı ve marka adı yüzünden bu kadar popüler o kadar başka bir olayı yok açıkcası. Bu arada KEF markasıda üst düzey kulaklık ve ses sistemleri üreten bir markadır ve köklüdür.

Ben zamanında öğrenciyken çinde replika üreticisini bulmuştum katolog göndermişti bana yaklaşık 150 modeli vardı renk renk edition edition. O kadar çok para kazanmıştım ki tüm üni boyunca deli gibi tatiller yapıp takılmıştım heryerde. O zamanın parasıyla 90 dolara alıp 150-200 dolar arası satıyordum. Her aparatı her noktası aynıydı teknosadan orjinalini almıştım karşılaştırmak için replikanın sesi daha iyiydi çok gülmüştüm

beats iyi deği,l mi ben mi yanlış biliyorum fiyatı pahalı olabilr klasik apple fiyatları
10 sene önce falandı. Takanları zengin zannederdik küçükken. Tabi gerçek ses patronlarını öğrenene kadar. Beats odyofillerden ziyade genel kullanıcıyıda tatmin edemeyecek bi marka
Post automatically merged:

Şu kulaklık kadar overrated başka bir kulaklık yoktur sanırım. Buruşturup basket olarak atmaya çalıştığımız kağıt parçasının ulaştığı yerin tam olarak anlamı diyebilirim. Pro 3 kafi.
Jbl tune500le kapışır
Post automatically merged:

Beats yerine daha iyi ses veren markalar var hocam, Nothing Headphone (1), KEF ile iş birliği sayesinde EQ ile çok iyi performans veriyor ve ses kalitesi gerçekten etkileyici. Ayrıca Sennheiser gibi köklü ve profesyonel markalar da, hem profesyonel kullanımda hem de günlük dinlemede çok daha dengeli, doğal ve referans seviyesine yakın ses sunar. Beats tamamen bass odaklı ve marka adı yüzünden bu kadar popüler o kadar başka bir olayı yok açıkcası. Bu arada KEF markasıda üst düzey kulaklık ve ses sistemleri üreten bir markadır ve köklüdür.
Keften iyi marka var mı. Hoparlörde kef kulaklıkta focal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri