Oyun Fiyatlarına "Dijital Gümrük Vergisi" Gelebilir.

thepublicman

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,101

Dijital oyunlara ek vergi gelebilir, almayı planladığınız bir oyun varsa alın.

Ek olarak bu işin ranta döneceği belliydi;

Fiyatlandırma bölgeye göre olacak dendikten sonra umutlanmıştık , vergi de bölgeye göre olursa yandık.

Gelsin kardesim sıfır sıkıntı, beni etkileyen bir şey yok. YouTube vanced, crackdunyam online.
Post automatically merged:

Fiyatlandırma bölgeye göre olacak dendikten sonra umutlanmıştık , vergi de bölgeye göre olursa yandık.
Burada bölgeye göre olan tek vergi meclis, meclis dışı pubg deneme alanı.

Gelsin kardesim sıfır sıkıntı, beni etkileyen bir şey yok. YouTube vanced, crackdunyam online.
Post automatically merged:

Burada bölgeye göre olan tek vergi meclis, meclis dışı pubg deneme alanı.
Savaş oyunlarından alınan ek vergi savunma sanayii'ye gidecekmiş(!).

Savaş oyunlarından alınan ek vergi savunma sanayii'ye gidecekmiş(!).
Afrikada firlatilan bumerang bile türk milletine geliyor :D Şaka bir yana üretim olmayan ülkeler vergi ile geçinir, üretim yok bizim ülkede. Üretim artmadığı sürece ise vergilendirmeler katlanarak her alana yayılacaktır. Ülkedeki üretim tüketimin önüne geçmediği müddetçe vergilerde tersine bir hareket görülmez. YtD

Afrikada firlatilan bumerang bile türk milletine geliyor :D Şaka bir yana üretim olmayan ülkeler vergi ile geçinir, üretim yok bizim ülkede. Üretim artmadığı sürece ise vergilendirmeler katlanarak her alana yayılacaktır. Ülkedeki üretim tüketimin önüne geçmediği müddetçe vergilerde tersine bir hareket görülmez. YtD
Afrikadan fırlatılmıyor Türkiyenin kendisi vatandaşına top mermisi fırlatıyor

Bidahaki seçimde kime oy vericeğiniz önemli değil ama kime vermeyeceğinizi biliyorsunuz genç kardeşlerim

Genç kardeşlerimizin aklını çelip sandığa gitmelerine engel olacak 4-5 tane manipülasyon sayabilirim ama bunlara nasıl düştüklerinin empatisini yapamam.

Genç kardeşlerimizin aklını çelip sandığa gitmelerine engel olacak 4-5 tane manipülasyon sayabilirim ama bunlara nasıl düştüklerinin empatisini yapamam.
ev araba verseler yine o iş olmaz

Banlanmak istemiyorum. Banlanmak istemiyorum. Banlanmak istemiyorum.

Geri