Abdullah Çetin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Bakındığım kadarı ile 1k altına pek düzgün bir şey yok. Bildiğiniz kablolu kablosuz fark etmez ürünleri yazın lütfen.
Teşekkürler. :》
2. elden 2 artı 1 hoparlör falan bakabilirsin aslında creative logitech 2+1 basslı bir şey daha güzel olabilir 1000 tl civarında satılıyorlarBakındığım kadarı ile 1k altına pek düzgün bir şey yok. Bildiğiniz kablolu kablosuz fark etmez ürünleri yazın lütfen.
2. elden 2 artı 1 hoparlör falan bakabilirsin aslında creative logitech 2+1 basslı bir şey daha güzel olabilir 1000 tl civarında satılıyorlar
Mantıklı gibi görünüyor fiyatlarına bakınca ama bana video, film vs. İzlerken kulaklık takmama gerek kalmayacak soundbar yeter.2.elden Logitech Z213 bak fiyatına göre çok iyi.
Ds108 bakarken ds109 daha dizaynlı ve uygun geldi. Eyw.Lenovo Lecoo DS108 ucuz ve gayet hoşuma gitti, değerlendirebilirsiniz. Yüksek seslerde cızırtı yok, basların hissiyatı da fena değil.
ne yaptınız hocam aldınız mı bende düşünüyorum böyle bir şeyDs108 bakarken ds109 daha dizaynlı ve uygun geldi. Eyw.
Hocam tam kargocuyu izliyorum şuan. 4 saatir gezeliyor. Gelirse haber vericem..ne yaptınız hocam aldınız mı bende düşünüyorum böyle bir şey
bi kere baktım öyle bana yakın bir yerde sabit duruyor araç gidip alayım dedim gittim kahvede oturup çay içiyorlardıHocam tam kargocuyu izliyorum şuan. 4 saatir gezeliyor. Gelirse haber vericem..
sanada ısmarladılarsa sorun yokbi kere baktım öyle bana yakın bir yerde sabit duruyor araç gidip alayım dedim gittim kahvede oturup çay içiyorlardı
geç olsun güç olmasın hesabı diyelimHocam tam kargocuyu izliyorum şuan. 4 saatir gezeliyor. Gelirse haber vericem..
Durum güncellemesi:ne yaptınız hocam aldınız mı bende düşünüyorum böyle bir şey
alınca inceleme bekliyorum hocamDurum güncellemesi:
Az önce aradılar ve evde olmadığımı, şubeye gelmemi söylediler..
-Aras Kargo Gururla Sunar...