Arkadaşlar psu almayı düşünüyorum arada 2300tl fark var değer mi sizce?
enermax olan daha üst tier al geç.Arkadaşlar psu almayı düşünüyorum arada 2300tl fark var değer mi sizce?
Hocam watt farkından ve marka bilinirliliğinden dolayı kafam karışıyor. Muhtemelen 1250W a hiç ihtiyacım olmayacak ama yinede bilemiyorum.enermax olan daha üst tier al geç.
attığınız msi modeli çok çok iyi bir modelde değil ve dediğin gibi 1250w ihtiyacın olmayacak enermaxı al geç farka değecek bir şey yok hatta enermax A tierken msi B+.Hocam watt farkından ve marka bilinirliliğinden dolayı kafam karışıyor. Muhtemelen 1250W a hiç ihtiyacım olmayacak ama yinede bilemiyorum.
Neye göre???Psu yeni çıkan model net info yok.enermax olan daha üst tier al geç.
spl A tier vermiş hocam.Neye göre???Psu yeni çıkan model net info yok.
Daha geçen hafta kontrol ettim.B b+ beklerken a çıkması en f/p psu.Yeni milli 1000w psumuz belli oldu.spl A tier vermiş hocam.
msi'in garantisi cok guzel hocam, enermax ise daha kaliteli bir urun. fiyat dengesine gore kendiniz karar verin bence. ikisininde artilari farkli.Genel kanı Enermax gibi ne kadar MSI indirimdede olsa Enermax alıyorum o zaman.