Çözüldü✓ 0-2500 TL Arası Bütcem Var İyi Bi Mouse önerir misiniz? 1000Hz Üstü Olsa Cok İyi Olur

😁😁😁 bunu kullaniyorum, onermeye geldim, ilk yorumda bunu gormem guldurdu. Ama şunu eklemek isterim, pc driveri yok, intermet tarayicisindan ayar yapiliyor. Bunun disinda eli kucuk olanlara gore degil, olculere iyi baksin. Onun disinda gayet hafif (goreceli) ve pili guzel gidiyor, gayettt memnunum, öneririm.
bu mous atk 9 plus ile aşağı yukarı aynı sanırım sadece m3v2 de biraz büyük mous ve 8k desteği atk 9 plusda yok ben bir tık büyük diye tercih etmedim
Post automatically merged:

garantisi devam ediyorsa gönderseydiniz keşke birde içini açtınızmı?
onun içini açıp bakmadım yollamayı düşünüyorum onu

bu mous atk 9 plus ile aşağı yukarı aynı sanırım sadece m3v2 de biraz büyük mous ve 8k desteği atk 9 plusda yok ben bir tık büyük diye tercih etmedim

yollayın kendi mouseunuzun garantisi devam etmiyor tahminimce

yok yok etmiyor 3 yıldan biraz fazla oldu o
hocam sizin mouseun sorununa gelince tahminimce devrenin ömrü bitmiş çünkü 3 yıl boyunca durmadan çalışmış bir tane daha ihitimal vardı ama siz onu çürüttünüz aklıma tek gelen devrenin ömrünün bitmesi veya donanımsal olarak farklı bir hata olabilir mouse marka model ne acaba

hocam sizin mouseun sorununa gelince tahminimce devrenin ömrü bitmiş çünkü 3 yıl boyunca durmadan çalışmış bir tane daha ihitimal vardı ama siz onu çürüttünüz aklıma tek gelen devrenin ömrünün bitmesi veya donanımsal olarak farklı bir hata olabilir mouse marka model ne acaba
logitech g102

Iste benim aradigim tum ozellikler mevcut ve boyut olarak da bu boyutlarda mouse kullaniyodum (logitech mx580 miydi neydi) dolayisiyla asiri memnunum, nazar degmesin, cok oneririm

abo bizim int kafedeki mouse her gün bir ölü çıkıyordu int kafede seninki iyi gitmiş temiz kullanmışsın
ahahah burada da öyle ozaman hem ucuzdu hemde iyiydi, temiz kullanmaya çalıştım yeterince içi hala temizdi açtığımda :D

Iste benim aradigim tum ozellikler mevcut ve boyut olarak da bu boyutlarda mouse kullaniyodum (logitech mx580 miydi neydi) dolayisiyla asiri memnunum, nazar degmesin, cok oneririm
zevkler ve insan yapısı farklı olunca değişebiliyor dün atk 9 plus aldım bakalım bekliyorum

ahahah burada da öyle ozaman hem ucuzdu hemde iyiydi, temiz kullanmaya çalıştım yeterince içi hala temizdi açtığımda :D
neyse sen atk a9 a geç gtx 750 ti dan 5090 a geçmiş gibi hissedeceksin bendede eskiden öyleydi ama benimki en rezil olanıydı bimden almıştım günlük iş için yeni pc ye geçince atk a9 a geçtim :kekw:

dermoshark m3 v2 mi atk a9 pro mu daha iyi
a9 pro tabi ki

dermoshark m3 v2 mi atk a9 pro mu daha iyi
özellikleri aşağı yukarı aynı sensörü aynı ama dermoshark m3 v2 8k desteği ve atk 9 plusda yok ama dermoshark m3 v2 büyük el için ben o yüzden tercih etmedim (pro bence bana göre)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri