🔥İndirim 12 Aylık Pazarama Plus Üyeliği - Yandex Ai

Bu aralar iyi iş gördü, 2 kere Tod paketi aldım lig sonuna kadar iki yerde adaletsiz lig izlenecek.

bir hesabıma da pazarama aktif ettim, 12 ay dsmart go da aktif.

reklamı böyle yapacaksın ki millet kazanacak.
Farklı tel mi girmek gerekiyor her biri için?

yıllık üyewler 300 tl lik kupon veriyordu ama limit var mı yok mu hatırlamıyorum
Post automatically merged:

eğer denedik ama olmadı başka bir telde deneyebiliyor muyuz yoksa hakkımız bitiyor mu
birkaç saatlik hata veriyor sonra yeni tel istiyor ama hesaba giriş olmasın

Ben uygulamayı silip yükledim, Migros 150TL kodu almıştım yakın zamanda yine bu kodun görevlerine başladım şimdi. Aynı telden mevcut görevi tamamladıktan sonra daha sonra uygulamayı silip yüklerseniz farklı kodları uygulamak için bu şekilde bende çalıştı dostlar.
Kodu kabul ediyor ama kupon kodu verirken hata veriyor. aynı kampanya döneminde iki kere aynı telefondan kod alabildin mi?

Kodu kabul ediyor ama kupon kodu verirken hata veriyor. aynı kampanya döneminde iki kere aynı telefondan kod alabildin mi?
2-3 ay önce sanırım Pazarama kodu almıştım aynı hesaptan. daha sonra migrosu denedim çalıştı hata verecek mi deneyeceğim bakalım verirse yazarım buraya.

2-3 ay önce sanırım Pazarama kodu almıştım aynı hesaptan. daha sonra migrosu denedim çalıştı hata verecek mi deneyeceğim bakalım verirse yazarım buraya.
Kampanya dönemi genelde ayda bir yenileniyor, o kadar sürede vermesi normal, mesela geçen ay olan kodlar yok bazıları değişti bazıları yenilendi. Migros 300tl kupon gitti mesela, ama tod ve pazarama duruyor.

Ama en güzel tarafı girdiğiniz telefon ile hata versede toplanan jetonları silmiyor, bir süre sonra tekrar farkl ıtelefon girmenizi istiyor.

Bunun için kesinlikle yandex hesabıyla değil telefonla kod alın.

Valla ben bi ara bu yandex aı den migros çeki için 5 gün görev yaptım tel no girdim sms onay geldi falan bana sürekli elimizde kod kalmadı dedi 5 günümü heba etti

Güvenli klasörde kopya olarak açtım ordada başladı saymaya acaba vericek mi sonunda

Bu aralar iyi iş gördü, 2 kere Tod paketi aldım lig sonuna kadar iki yerde adaletsiz lig izlenecek.

bir hesabıma da pazarama aktif ettim, 12 ay dsmart go da aktif.

reklamı böyle yapacaksın ki millet kazanacak.
Hesaplar telefon uzerinden mi aciliyodu yandex ai da?

Hesaplar telefon uzerinden mi aciliyodu yandex ai da?
Mail ile açılıyor ama kod için sonuçta telefon istiyor, onun için sadece telefon ile kod alınabildiğinden mail hesabını hiç karıştırmaya gerek yok.
Post automatically merged:

Güvenli klasörde kopya olarak açtım ordada başladı saymaya acaba vericek mi sonunda
Neden vermesin ki, yeterki telefon farklı olsun, birde iş profili var telefonlarda onu da yaparsan üçüncü bir yükleme şansın olur.

Geri