AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

3060 Zotac 12gb dan 7800xt geçtim 16gb pure modelini 5600x e 1080 p de darboğaz yapıyordu ilk başlarda anakart ve işlemci sipariş etmiştim 5700x3d-b550 Gaming x o zaman kart dahada açıldı muazzam bir performans vermeye başladı sonraki süreçte arada Driver problemi yaşadım ama beni çok bağlamadı şuan 2kda herşeyi ultra köklüyorum çoğu zaman fsr bile açmıyorum muazzam kart nvidia da öyleydi Zotac 72-73 derece gördüğü oluyordu ama onu bilerek almıştım zaten pekte dert etmedim şimdide bu yaz 5070ti veya 4080s e geçeceğim belki kasayı komple satacağım ama ekran kartı up yapmak istiyorum iyi de bir psu ile

3060 Zotac 12gb dan 7800xt geçtim 16gb pure modelini 5600x e 1080 p de darboğaz yapıyordu ilk başlarda anakart ve işlemci sipariş etmiştim 5700x3d-b550 Gaming x o zaman kart dahada açıldı muazzam bir performans vermeye başladı sonraki süreçte arada Driver problemi yaşadım ama beni çok bağlamadı şuan 2kda herşeyi ultra köklüyorum çoğu zaman fsr bile açmıyorum muazzam kart nvidia da öyleydi Zotac 72-73 derece gördüğü oluyordu ama onu bilerek almıştım zaten pekte dert etmedim şimdide bu yaz 5070ti veya 4080s e geçeceğim belki kasayı komple satacağım ama ekran kartı up yapmak istiyorum iyi de bir psu ile
önceki konuyada yazmıştın teşekkürler

önceki konuyada yazmıştın teşekkürler
Amd bizim işimiz ya kartları muazzamda sistemde kernel power var sistemi değiştiriyoruz bari güzel birşeyler alak mentalitesiyle devam

4 yıl rx 580 kullandım 1 yıl rx 6800xt kullandım güncel olarak 1.5 yıldırda rx 5700xt kullanıyorum
Bitek rx 580 kafamı ağrıttı sekiro ve lol oynarken 2 klavye ve 1 maus kırmama neden oldu
Sorun durduk yere pc nin siyah ekran vermesi ve driveri otomatik olarak silmesi idi

Selamlar konuda amacımız kimlerin hangi konuda hangi sorunları yaşadığını öğrenmek.
İnsanlarda eski serilerde kaynaklı amdye bir önyargı var.
Konunun kuralları şunlardır;
Yaşadığınız Sorunları Abartmak YASAK

Başka birisinin mesajına yok o öyle değil vari mesajlar atmak YASAK

Karşı markaya laf-iftira atmak Yasak

Konu içinde sohbet edebilirsiniz lütfen tartışmayalım eğer yaşanırsa modlarımıza bildireceğim.

Benimde yaşadığım sorunlar var
GTX 1050:Ltsc sürümlerinde driver
kurulmama ve geç boot sorunu.
RTX2060S:Ltsc sürümlerde driver kurulmama sorunu ve renk sıfırlanması.
RRTX3060Tİ:Özel çözünürlükte siyah ekran sorunu ve driverdan drivera dalgalı fps sorunu(siyah ekran hatalarında 6 7 defa format atmak zorunda kaldım)

RX6600:Afterburner ile fan ve Overclock ayarı çakışması(her açılışta) sorun çözümü Afterburner silmek
Önceki konu foruma yapılan ahlaksız saldırı sonucunda silindi yeniden açıyorum.
bu konuya bu adam lazım 😂@dızciii

70-70xt asla alamam sistemi komple satmam lazım öyle diyeyim daha kasa-klavye-kulaklık alıcam/6600 ile 9060xt 8gb arasında çok fark yoktur-16gbda ne olur bilmem araştırırım ancak 3 seçeneğim var planladığım 6800xt-7800xt-7900gre
Post automatically merged:

yok o konuda konuşmadım amdyi tokatlıyor demişsiniz ona istifaden söyledim cano :peepokalp:
Evet bu lafımın arkadasıdnayım yazılım ve sürücü olarak amd yi tokatlıyor saf güç anlamında fiyat performans banında amd nividiayı tokatlıyor reis burda neye katılmadın anlamadım neyse çok irdelemeye gerek yok teşekkürler yorumun için <3

sirasiyla
1660ti , İnno3d
6700xt nitro da uncharted 4 de çökme oluyordu. destek verdigi driveri dönerek sorun çözülmüştu. yani son sürüm de oyun patlıyordu.
6900xt toxic
7800xt nitro
kullandim.

sonuç olarak sadece 6700xt de 1 oyunda driver silinmesi yasamistim.
6000 serisinde oyun kayit cok.kotu çözünürlükteydi. 7000 serisinde bu düzelmiş. fsr cok da işe yaramiyor. saçlar ve teller titriyor. o yüzden amd kullandigim icin saf güce önem veriyorum. genellikle pes ve pubg oynadığım icin nvidia yapay zekasina ihtiyac duymuyorum.
ama birdaha ki kartim amd olmayacak. nefret icin değil. birazda nvidia takilalim

Amd Cöp Nvidia mis (!)

MSI B850M GWP Anakart
AMD 7800X3D İşlemci
Sapphire Nitro+ 7800XT taktım. 1 ay boyunca ara ara stabilleşse de sürekli bir driver problemi ses problemi oyunlarda kare hataları problemleri yaşadım. 20.iş gününün şafağında ululardan ulu kargocu kardeşe teslim ettim iade gönderdim.

Sonra;
MSI B650M GWP Anakart
AMD 7800X3D İşlemci
Asus Prime RTX5070 taktım. 1 hafta boyunca yine saçma bir şekilde driver sorunu yaşadım. Fakat nvidia panelden güç tasarrufu modumu Performansa aldım hiçbir sorun kalmadı.
Şuanda sistemim bu.

şu konuyu açıp tartışma olmasın demek hiç samimi gelmedi. Ekran kartında NVIDIA’nın, işlemcide AMD’nin üstüne yok, gayet net.

Geri