90-100bin TL Arası Sistem Tavsiyesi Lazım Önerdiğiniz Bisey Varmı

Japonky

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
96000
Merhaba,
Hepsiburada üzerinden 9 taksit ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. Aşağıda parçaları belirttim. SSD ve kasa elimde mevcut, bu yüzden onları dahil etmedim.

Kullandığım kasa: MSI MAG Forge 120A (650W PSU’lu model, PSU’yu kullanmayacağım)

Topladığım sistem:
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Ekran kartı: Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB
  • Anakart: MSI PRO B850-P WIFI
  • RAM: 32GB (2x16) DDR5 6000MHz
  • PSU: MSI MPG A1000G PCIE5 1000W
  • Soğutucu: DeepCool LT520 240mm
Bu sistem hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
  • Parça uyumu sizce nasıl?
  • Herhangi bir darboğaz ya da uyumsuzluk olur mu?
  • Değiştirmemi önereceğiniz bir parça var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

İleride 5090 gibi kartlara geçmeyi düşünmüyor iseniz 850w psu işinizi fazlaca görecektir hocam. İleriye dönük olmasını da istiyorsanız 1000w tercih edebilirsiniz.

Aralarında çok fark yoktu 1000 TL gibi bir fark vardı. En azından rahat olsun istedim 1000w seçtim o yüzden anakart yerine B850 Tomahawk önerildi onu kullanmayı düşünüyorum şuanda diğer yandan soğutmayla ilgili şüphe var belki ona da bakabilirim. Öneriniz tavsiyeniz varsa açığım.

ssd ve kasa hariç 96k tuttuysa çok pahalı. aynı parayla 5070tilı kasa alınabilir

ssd ve kasa hariç 96k tuttuysa çok pahalı. aynı parayla 5070tilı kasa alınabilir
Hepsiburada dan toplayabileceğim bir liste yapabilir misin acaba 9 taksit olduğundan hepsiburada'yı tercih ettim. Eğer başka bir yerde 6 taksit daha iyi fiyata daha iyi sistem toplayabilirsem ona da kabulum

Son düzenleme:
Hepsiburada dan toplayabileceğim bir liste yapabilir misin acaba 9 taksit olduğundan hepsiburada'yı tercih ettim. Eğer başka bir yerde 6 taksit daha iyi fiyata daha iyi sistem toplayabilirsem ona da kabulum
hocam tek tek toplarsanız totale göre min 10k civarında yine daha pahalıya gelecektir hazır sisteme göre. hazır sistemlerin amacı zaten tek tek toplamaya kıyasla daha uyguna getirmek bence o yüzden hazır sistem şeklinde alın. parçaları kötü oluyor dersenizde özelleştirme seçeneğini oraya boşuna koymuyorlar.
yok illa hepsiburadadan olsun dersenizde örnek olarak bu kasaya bakabilirsiniz donanımarşivinin paylaştığı sistemlerden biri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,852
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri