🔥İndirim Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 559,00TL

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyat. Aynı satıcıdan 600 liraya almıştım bende. Gelen kutudan kodla baktım orijinal ürün.

9800X3D için alıp kenara atsam mı acaba ama V2 çıkmıştı sanki?

Yani, evet. V2 de aynı bu arada

AM5 tarafında gereksiz bir ürün, muadil bir ürününü kullanıyordum, bir kaç derece fark sizin için çok önemliyse alınabilir. yanlara macun taşmamasını istiyorsanız o zaman işler değişir

termal macun değişim vaktim geldi. Yanındaki macun iyi midir 7800x3d ile kullanılır mı ? kullanılır derseniz bahane edip alacağım.

AMD tarafında sıcaklığa pek etkisi olmuyor bilgin olsun. Sadece macunun işlemci kenarlarına kaçmasını engelliyor.
Kaçmasının bir olumsuz etkisi var mı? Olsa sanırım tasarımı ona göre yaparlardı diye düşünüyorum ama.

Kaçmasının bir olumsuz etkisi var mı? Olsa sanırım tasarımı ona göre yaparlardı diye düşünüyorum ama.
Titiz kişiler için güzel alet. Kaçmasının bir önemi yok. Slikon karbon bazlı olduğu için elektriği iletmiyor sonuçta.

termal macun değişim vaktim geldi. Yanındaki macun iyi midir 7800x3d ile kullanılır mı ? kullanılır derseniz bahane edip alacağım.
TF7 sanılandan daha iyi bir macundur. Ben eski laptopu homeserver yaparken elimdeki macunlardan kullanmak yerine TF7 alıp kullandım çünkü yapısı biraz katı ve uzun zaman boyunca bunu koruyor. PUMP-OUT denilen soruna karşı etkili ve hem bunu sağlayıp hem de ısı iletimi yüksek nadir macunlardan biridir. Kısacası sık sık macun değiştirmiyorsanız çok mantıklı bir ürün. Sür ve unut tarzı bir macundur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri