ne farkediyor kiLocalde bir şey olmuyor
ne farkediyor kiLocalde bir şey olmuyor
Aynı anda hesabımızla bizde kullanıyoruz alışveriş yapıyoruz muhtemelen o yüzden işin teknik kısmını bilmiyorum mobil internet ucuz olsa en iyi proxy o da mobil internet kalın memlekettene farkediyor ki
Hayır.Amazon depo ürünlerinde Amazon hediye kartları geçiyor mu
Bir 5080 auros master denk getiremedim.3-5 ürün eklersen evet doğru. Ama ben 200 ürün ekledim mesela 40-50sn sürüyo
Geçen 17 pro max iptali o civarda düştü.Depodan verilen siparişi iptal edince ne kadar süre sonra tekrar ürün satışa açılıyor ? Bir ara 2 saatte açılmıştı sanırım. Var mı bilgisi olan ?
hocam rahat ol sen yeni gibi yazan ürünler sıfırdan farksız geliyorAldığım X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE 1 nisan da da stoğa girmiş amazon depo da sizce o kartın iadesi olabilir mi korkuyorum
Valla son paramla aldım hepsiburada indiriminden aldıgımı da iptal ettim sıkıntı olursa büyük sıçış ya ondanhocam rahat ol sen yeni gibi yazan ürünler sıfırdan farksız geliyor
17ye onu alıp bunu niye aldınkihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0FDGNY9LK şunu aldım 13.322,94 TL beğenmezsem geri yolladım beğenirsem monitor defteride kapanmış olacak. gerçi 17ye oled aldıktan sonra buna 13 vermek biraz koydu ama.