Bu Fiyatlar Ne Olacak 7800X3D 1 Günde Uçtu??

Piyasa sapıtmış durumda sırf açgözlülük yüzünden sürekli fiyat arttıran satıcılar var maalesef. Özellikle birkaç firma var ismi lazım değil ismi alfabedeki 8.harfle başlıyor. Fiyatlar bi tık düşer bence bikaç güne ama ytd. Beklemek istemeyen ikinci el kovalasın. Ben de birçok parçada indirim, kampanya, kupon kovaladım o şekilde aldım. Ama özellikle bazı parçaları ucuza aldım derken şimdi anakart ve kasa tarafında fiyatlar daha da ucuza düştü. Belli olmuyor yani çok kafa yormamak lazım en iyisi...
Post automatically merged:

Ha ben illa sıfır alacağım diyen varsa da şuan ortalama 16k fiyatı var. Hepsiburada üzerinden çoklu kredi kartıyla alınırsa 2 ayrı bankanın e ticaret kampanyasına katılarak 500 600tl civarı puan kazanarak biraz daha ucuza getirebilirsiniz. Diğer sitelerde daha avantajlı ise fiyat tek kampanya kullanılabilir ama belki daha da ucuza gelir

Sizce ne zaman indirime girer bir tahmininiz var mı ?
4 Nisanda 15.000TL civarında olan 7800x3d'ler 5 Nisandan itibaren 17.000TL civarına çıktılar, bu nasıl bir şey ?
sebebini bilen varmı?

Son olarak da iş bankasında 15k üstüne 750 tl maxipuan veriyor onu da değerlendirebilirsiniz

keşke bilsek , birisi fiyat arttırıyor diğerleri arkasında kalır mı aaaaaaaaaaa.
Zam 1 günde geliyor indirim 1 hafta belki 1ay
9800x3d uçar bence bir kaç tane ucuza veren yer vardı onlarda artık satmıyor bence yavaş yavaş ikinci ele kayalım

9800x3d uçar bence bir kaç tane ucuza veren yer vardı onlarda artık satmıyor bence yavaş yavaş ikinci ele kayalım
valla bilmiyorum hocam , akakçede 16.5k civarında gözüküyor giriyorum 18k diyor ne alakaysa :D

Geçtiğimiz cuma akşamı itibari 7500 X3D (İncehesap indirimi vardı o akşam o etki etti heralde) harici tüm işlemciler yukarı doğru yürüdü ilginç şekilde.

Pazartesi düzelir diye düşünmüştüm ama halen yüksek seyrediyor benimde anlam veremediğim bir durum oluştu.

Elimde oldukça kaliteli bileşenlerden toplanmış bir 7500F sistem vardı aile dostumuza ucuz denilebilecek makul bir fiyattan verdim hadi bende upgrade yaparım onunda işi görülsün diye.

Dımdızlak ortada kaldık resmen Hepsi Burada Tomahawk indiriminde B850 Max aldım ama kazandığım indirimi işlemcide kaybetmiş oldum şu anki durumda.

Yukarıdaki bir arkadaş tavsiyede bulunmuş bende aynısını tavsiye ediyorum.Sinerjiden 7800 X3D çektim mağaza teslim olarak ama gidip teslim almıyorum Cuma Gaming gecesini son kez bekleyeceğim düşerse iptal edeceğim düşmez ise artık kısmet alıcaz artık.

Geçtiğimiz cuma akşamı itibari 7500 X3D (İncehesap indirimi vardı o akşam o etki etti heralde) harici tüm işlemciler yukarı doğru yürüdü ilginç şekilde.

Pazartesi düzelir diye düşünmüştüm ama halen yüksek seyrediyor benimde anlam veremediğim bir durum oluştu.

Elimde oldukça kaliteli bileşenlerden toplanmış bir 7500F sistem vardı aile dostumuza ucuz denilebilecek makul bir fiyattan verdim hadi bende upgrade yaparım onunda işi görülsün diye.

Dımdızlak ortada kaldık resmen Hepsi Burada Tomahawk indiriminde B850 Max aldım ama kazandığım indirimi işlemcide kaybetmiş oldum şu anki durumda.

Yukarıdaki bir arkadaş tavsiyede bulunmuş bende aynısını tavsiye ediyorum.Sinerjiden 7800 X3D çektim mağaza teslim olarak ama gidip teslim almıyorum Cuma Gaming gecesini son kez bekleyeceğim düşerse iptal edeceğim düşmez ise artık kısmet alıcaz artık.
incehesap indirimiyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum , ortalama 2 3 haftadır 15000 - 15500 bantlarında geziyordu.
Pazar sabahı bi baktım fiyatlar 1500 2000tl arttı saçma bir şekilde , cuma gaming gecesinde indirim olursa muhtemelen zamlı fiyatı indirecekler yine aynı fiyata gelecek.

incehesap indirimiyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum , ortalama 2 3 haftadır 15000 - 15500 bantlarında geziyordu.
Pazar sabahı bi baktım fiyatlar 1500 2000tl arttı saçma bir şekilde , cuma gaming gecesinde indirim olursa muhtemelen zamlı fiyatı indirecekler yine aynı fiyata gelecek.
Valla inşallah hocam çıkış yılı ve teknolojisini düşünürsek 15k etrafı benim için oke.Üstüne çıkınca zaten bütçeyi zorlayıp 9800 mü alsak olayına geliyor iş.

Valla inşallah hocam çıkış yılı ve teknolojisini düşünürsek 15k etrafı benim için oke.Üstüne çıkınca zaten bütçeyi zorlayıp 9800 mü alsak olayına geliyor iş.
valla bilmiyorum hocam , 9800x3d daha serin çalışıyor tek olayı bu gibi 🤣🤣🤣
oyundan oyuna değişiyor ama ortalama 20-40 fps için 5kda verilmez gibi
Post automatically merged:

fiyat düşer ama 1 2 haftaya anca belki , birde dediği gibi fiyat çıktı diye millet alıyorsa düşürmezler hatta biraz daha arttırabilirler.
Zam yapmaya gelince 1 gün ama indirime gelince 1 ay :D

valla bilmiyorum hocam , 9800x3d daha serin çalışıyor tek olayı bu gibi 🤣🤣🤣
oyundan oyuna değişiyor ama ortalama 20-40 fps için 5kda verilmez gibi
Evet gayet yakınlar biliyorum hocam ama işte meblağ 20k ya yaklaştıkça psikolojik olarak insanın gözü oraya gidiyor :)

Evet gayet yakınlar biliyorum hocam ama işte meblağ 20k ya yaklaştıkça psikolojik olarak insanın gözü oraya gidiyor :)
valla 20k bandınada geliyorsa bi zahmet kimse almasın , giderim 9700x alırım 13k falandı zam gelmediyse
7800x3d ile bazı oyunlarda kafa kafaya ama bu işlemci daha çok render için

valla 20k bandınada geliyorsa bi zahmet kimse almasın , giderim 9700x alırım 13k falandı zam gelmediyse
7800x3d ile bazı oyunlarda kafa kafaya ama bu işlemci daha çok render için
Evet çok çok mantıklı bir işlemci keşke alabilip işimi görmesini çok ama çok isterdim.

Bazı özel durumlar oluyor bendeki gibi mecbur kalıyoruz.Ben 15 yıllık bir World of warcraft oyuncusuyum sağolsunlar yapanlarda sonradan satın alan microsoft grubuda 20 yılı geçmiş olmasına rağmen oyunun hala grafik motorunu güncellemediler.

Öyle bir motor var ki bu oyunda AMD Ryzen 9 9950X olsun 5090 olsun aklınıza gelebilecek intel amd L3 belleği standart bir işlemci olsun hiç bir şekilde kalabalık ortamda shutter olmadan kasmadan donmadan oyunu oynayamıyorsun.X3D ye mahkum halde bu oyunu oynayan kitle yoksa gerçekten 9700X işlemci alır her oyunu veya günlük işlemi rahatlıkla yapardım.

Geri