Green
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Piyasa sapıtmış durumda sırf açgözlülük yüzünden sürekli fiyat arttıran satıcılar var maalesef. Özellikle birkaç firma var ismi lazım değil ismi alfabedeki 8.harfle başlıyor. Fiyatlar bi tık düşer bence bikaç güne ama ytd. Beklemek istemeyen ikinci el kovalasın. Ben de birçok parçada indirim, kampanya, kupon kovaladım o şekilde aldım. Ama özellikle bazı parçaları ucuza aldım derken şimdi anakart ve kasa tarafında fiyatlar daha da ucuza düştü. Belli olmuyor yani çok kafa yormamak lazım en iyisi...
Ha ben illa sıfır alacağım diyen varsa da şuan ortalama 16k fiyatı var. Hepsiburada üzerinden çoklu kredi kartıyla alınırsa 2 ayrı bankanın e ticaret kampanyasına katılarak 500 600tl civarı puan kazanarak biraz daha ucuza getirebilirsiniz. Diğer sitelerde daha avantajlı ise fiyat tek kampanya kullanılabilir ama belki daha da ucuza gelir
Post automatically merged:
Ha ben illa sıfır alacağım diyen varsa da şuan ortalama 16k fiyatı var. Hepsiburada üzerinden çoklu kredi kartıyla alınırsa 2 ayrı bankanın e ticaret kampanyasına katılarak 500 600tl civarı puan kazanarak biraz daha ucuza getirebilirsiniz. Diğer sitelerde daha avantajlı ise fiyat tek kampanya kullanılabilir ama belki daha da ucuza gelir