Çok Yüksek Ses Veren Tws Kulaklık Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim.

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Bütçe
5000
db oranı 110 - 120 arası kaliteli tws kulaklık arıyorum, markalar hakkında pek bir bilgim yok, şu an hayla kullanıp memnun olduğunuz kulaklık varsa tavsiye bekliyorum

/LİNK/
SoundPEATS Air5, Bluetooth 5.4 ile stabil bağlantı sunan bir kulaklık. Hi-Res ve aptX desteği sayesinde ses kalitesi temiz ve detaylı. ANC (gürültü engelleme) ve şeffaf mod var
Pil süresi kulaklıkta 6-7 saat, kutuyla toplam 25-30 saat. Dokunmatik kontrol, düşük gecikme ve rahat kullanım da sunuyor. Fiyatına göre gayet iyi bunu öneririm sana

Son düzenleme:
Nothing Ear Bluetooth Kulaklık

Öncelikle bu kadar yüksek sesleri kaliteli bir şekilde tws cihazlarda alman için bütçeni 2 katına çıkarman gerektiğini belirtmeliyim. Bunun dışında bu fiyata alabileceğin en iyi seçenek bu gibi duruyor. Piyasadaki en estetik cihazdır ve fiyatına göre performansı çok çok iyi. Farklı renk seçenekleri mevcut kontrol edebilirsin. Gürültü engellemesi de iyi çalışıyor.

Nothing Ear Bluetooth Kulaklık

Öncelikle bu kadar yüksek sesleri kaliteli bir şekilde tws cihazlarda alman için bütçeni 2 katına çıkarman gerektiğini belirtmeliyim. Bunun dışında bu fiyata alabileceğin en iyi seçenek bu gibi duruyor. Piyasadaki en estetik cihazdır ve fiyatına göre performansı çok çok iyi. Farklı renk seçenekleri mevcut kontrol edebilirsin. Gürültü engellemesi de iyi çalışıyor.
bütçeyi artırım tavsiyen varmı?
bi kulaklığa10bin vere bilecek kadar madi durum iyi değil, 6-7 iyi mi? 8 zorlar ama tavsiye edeceğin kulaklık bayağı iyiyse bütçeyi zorlaya bilirim.

tws kulaklıkların fiyatı uçmuş daha yeni haberim oldu, zamanında 800liraya aldığım kulaklık bu günlerde 3bin lira olmuş
Post automatically merged:

/LİNK/
SoundPEATS Air5, Bluetooth 5.4 ile stabil bağlantı sunan bir kulaklık. Hi-Res ve aptX desteği sayesinde ses kalitesi temiz ve detaylı. ANC (gürültü engelleme) ve şeffaf mod var
Pil süresi kulaklıkta 6-7 saat, kutuyla toplam 25-30 saat. Dokunmatik kontrol, düşük gecikme ve rahat kullanım da sunuyor. Fiyatına göre gayet iyi bunu öneririm sana
kulaklık pc de düzgün çalışıyormu?
daha öncesinde pc de kullandığım kulaklık'larda sorun yaşıyordum

bi kulaklığa10bin vere bilecek kadar madi durum iyi değil, 6-7 iyi mi? 8 zorlar ama tavsiye edeceğin kulaklık bayağı iyiyse bütçeyi zorlaya bilirim.

tws kulaklıkların fiyatı uçmuş daha yeni haberim oldu, zamanında 800liraya aldığım kulaklık bu günlerde 3bin lira olmuş
Post automatically merged:

kulaklık pc de düzgün çalışıyormu?
daha öncesinde pc de kullandığım kulaklık'larda sorun yaşıyordum
evet oynatır seni ama az gecikme olur ama hiç gecikmesini istemiosan bütceni az daha artırman lazım

Merhaba, yeni görüyorum kusura bakma. Android mi kullanıyorsunuz yoksa Apple mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,044
Üyeler
191,026
Son üye
1swenchEFSANESI
Geri