İphone 17 taksitli nasıl alınabilir? Telefon önerileri apple

aliiii24

80+
Reaksiyon skoru
67
Merhaba, iphone 17 almayı düşünüyorum fakat karta taksit yaparak almak istiyorum. Sitelerin hiçbirinde karta taksit yapılmıyor. Kartla taksitle alabileceğim bir yer var mı, ya da taksitle alınabilecek şekilde önerileriniz var mı?

Bunun haricinde iphone 11 kullanıyorum şu anda. Bu telefona genelde siteler 5.000-6.000TL civarında alıyor cihaz değişim kampanyasıyla. Bu yolla telefon almış arkadaşlar varsa bilgi almak isterim nasıl yürüdüğü hakkında.

Merhaba, iphone 17 almayı düşünüyorum fakat karta taksit yaparak almak istiyorum. Sitelerin hiçbirinde karta taksit yapılmıyor. Kartla taksitle alabileceğim bir yer var mı, ya da taksitle alınabilecek şekilde önerileriniz var mı?

Bunun haricinde iphone 11 kullanıyorum şu anda. Bu telefona genelde siteler 5.000-6.000TL civarında alıyor cihaz değişim kampanyasıyla. Bu yolla telefon almış arkadaşlar varsa bilgi almak isterim nasıl yürüdüğü hakkında.
önceden amazondan taksitle ekran kartı falan alıp amazon bakiyesine iade alıp o bakiyeyle telefon alınıyordu ama hala oluyor mu bilgim yok maalesef

2026 yılındayız karta taksit yok biraderim nerde yaşıyonuz ne yiyip içiyonuz anlamıyom üstümü başımı yırtacam bide bana deli ibo derler ya. de get mağarada kal ya.

2026 yılındayız karta taksit yok biraderim nerde yaşıyonuz ne yiyip içiyonuz anlamıyom üstümü başımı yırtacam bide bana deli ibo derler ya. de get mağarada kal ya.
ibo alkollü müsün? Sitelerde karta taksit yok yazmışım zaten, taksit yapılmadığını biliyorum. Önerisi olan var mı diyorum? Eksik bir şeyler var mı sende?

Yurt dışı cihaz alabilirsin onlar karta farkla taksit yapıyorlar diye biliyorum ama güvenilir birinden al yan sanayi cihaz satmasınlar

La adam zaten yöntem varmı diye soruyor
Boşver kankam, adam okuduğunu anlayamıyor daha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışı cihaz alabilirsin onlar karta farkla taksit yapıyorlar diye biliyorum ama güvenilir birinden al yan sanayi cihaz satmasınlar
Yurt dışı cihaz kullanmak, almak veya alma sürecine girmek istemiyorum. Taksitli şekilde türkiye cihazı alabilirim fakat taksit imkanı arıyorum nasıl yapabilirim diye.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
ibo alkollü müsün? Sitelerde karta taksit yok yazmışım zaten, taksit yapılmadığını biliyorum. Önerisi olan var mı diyorum? Eksik bir şeyler var mı sende?
Öneri ne olacak kredi kullanacan cehape seçmenliği görüyorum sende

sanırım ticari bir kredi kartı varsa 12 ay vade farksız taksit olabiliyordu, en son 3 sene önce mi ne teknosada olmuştu

Bazen amazon satıyor taksitle, acele eden kapıyor
Belirli zamanlarda mı açılıyor, daha önce hiç denk gelmedim. Bahar indirimi, yaz indirimi falan böyle kampanya zamanları mı oluyor yani? Yoksa bir anda mı, ansızın falan.

Maksimum 3 ay olacak şekilde alışveriş kredisi veriyor bazı bankalar. Vatan ve Fibabanka'nın anlaşması var bu şekilde.
Onun haricinde telefoncular da karta taksit yapar fakat vade farkı uygular.
Bir diğer taktik, yeni müşterilere özel faizsiz kredi muhabbeti. QNB, Enpara bunlar üye olmadan daha o miktarı alıp alamayacağını söylüyor, faizsiz kredi çıkarsa al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri