❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

UPS m. hizmetleriyle görüştüm tekrar dağıtıma çıkması için bilgi vereceğiz şubeye dediler

Gamer.gen tarafı da mail attı çağrı hattında verdiği bilgilerin aynısını yazdılar. Mail atıp yazılı olarak bilgi de alın bence elinizde kanıt olur

Bu noktadan sonra teslim edilmesi gerekir, eğer iptal olursa THH %99 haklı bulacak ve firma daha çok zarar edecek
Baskan muhtemelen @GGbaba sayesindedir. O arayıp görüşmüştü çünkü

Baskan muhtemelen @GGbaba sayesindedir. O arayıp görüşmüştü çünkü

Evet yüksek ihtimal buradaki arkadaşlar bastırınca firma da yeni yeni (aslında itopya da marka adı yeni) geri adım attı.
Alanlara hayırlı olsun

Evet yüksek ihtimal buradaki arkadaşlar bastırınca firma da yeni yeni (aslında itopya da marka adı yeni) geri adım attı.
Alanlara hayırlı olsun
Durduk yere markamız kötülenmesin tüm ürünlere yüzde 2 zam yapalım parasını cıkarırız dediler herhalde :kekw:

Gamergentrden aradılar tekrardan çift dikiş yapıyorlar :D ürünü teslim edeceklerini kargodan alabileceğimi söylediler.

Benide aradılar şimdi gamergen den gönderilecektir diye.

Benim ekran da geldi sıkıntısız görünüyor buna yapmak gereken testler nelerdir ?

Ups den aradı beni kargocu abi senin kargon varmış ama iade gidecek genel merkezden aradılar dedi. Getir dedim iade falan yok getirdi şimdi. Bu işin aslı buna dayanır mı sizce

UPS kargo takip de ne olarak gözüküyor şuan sizde

Böyle durumlarda firmalar açıklama yapıp "Fiyat hatası olmuş ama müşteri memnuniyeti adına ürün tarafınıza gönderilecektir" deseler aslında iyi reklam yapmış olurlardı.

Kargocu bana sabah getirdim aslında ama aradılar beni iade olcak o verme dediler dedi şimdi getirmiş tekrar bende gümbürtüye gidiyormuşum az daha. Neyse aldım paketim bende güvende herkes alır inş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,508
Üyeler
191,116
Son üye
aminenuritisme
Geri