TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 280
Ahahah neden böyle bir uyarı veriyor amazon hocam?
Ahahah neden böyle bir uyarı veriyor amazon hocam?
hocam dediğiniz bir bakımdan çok saçma yakınımda vatan bilgisayar var ama teşhir olarak pahalı ürünleri koymuyorlar. örneğin mouse ve kulaklık için inceleme izleyip mi karar vermemizi bekliyorsun? benim için isterse mouseyi adamantiyumdan yapsın elime güzel oturmuyorsa iade ederim. kulaklık da keza benzer şekilde. youtubede ve hatta redditte övülen kulaklıkların bir çoğu da bana hitap etmedi.Artniyetli olduğunuzu düşünmüyorum fakat merak ettiğiniz ürünleri, merakınızı gidermek için bu şekilde alıp iade etmek yerine, teknoloji mağazalarına gidip deneyimlemeniz daha mantıklı olur hocam. Diğer türlü bu sistemin suistimal edildiğini düşünüp tüketici lehine kararlar alabilirler. Bu hepimizin zararına olur. İleride gerçekten ürüne sahip olmak isteyip sorun yaşayıp iade etmek isteyenlerin önü kapanabilir.
Özetle, tüm tüketiciler olarak böyle yapmamız daha mantıklı olur arkadaşlar.
amacına yönelik kullanmayanlar tespit edilmiş olabilir haptic feedbackiAhahah neden böyle bir uyarı veriyor amazon hocam?![]()
Bayadır takip ediyordum sepette bir ara kayboldu sonra iptal ettiler herhalde %20 indirimi yaptilar çektim hemen, +18 olayı ilk zamandan beri veriyordu evet diyince ürünü açıyor, haptik muhabbetine v3 proya gecicem v2 pro danamacına yönelik kullanmayanlar tespit edilmiş olabilir haptic feedbacki![]()
Hocam, sizde anlamamışsınız söylemek istediğimi. Lütfen yazdığımı tekrar okuyun. "Memnun olmayıp" iade etmek ayrı, sırf "meraktan" alıp iade etmek ayrı bir konu. Umarım bu kez anlamışsınızdırhocam dediğiniz bir bakımdan çok saçma yakınımda vatan bilgisayar var ama teşhir olarak pahalı ürünleri koymuyorlar. örneğin mouse ve kulaklık için inceleme izleyip mi karar vermemizi bekliyorsun? benim için isterse mouseyi adamantiyumdan yapsın elime güzel oturmuyorsa iade ederim. kulaklık da keza benzer şekilde. youtubede ve hatta redditte övülen kulaklıkların bir çoğu da bana hitap etmedi.
ben iptal ettim hocam dönünce hemen buraya attım. hayırlı olsun güzel günlerde olsun.Bayadır takip ediyordum sepette bir ara kayboldu sonra iptal ettiler herhalde %20 indirimi yaptilar çektim hemen, +18 olayı ilk zamandan beri veriyordu evet diyince ürünü açıyor, haptik muhabbetine v3 proya gecicem v2 pro dan
Kaç liraya düşmüştüben iptal ettim hocam dönünce hemen buraya attım. hayırlı olsun güzel günlerde olsun.
6400 küsürKaç liraya düşmüştü
Eyv. Hocam razer frejya var 3 haftadır çalışmıyor yazılım vs denedim düzelmedi bu kolda haptik çalışıyorsa garantiye yollayacam onuda bf6 icin aldık ama ilk zamanlar iyiydiben iptal ettim hocam dönünce hemen buraya attım. hayırlı olsun güzel günlerde olsun.
yüzde 35 indirim görünce elim ayağım titriyorEyv. Hocam razer frejya var 3 haftadır çalışmıyor yazılım vs denedim düzelmedi bu kolda haptik çalışıyorsa garantiye yollayacam onuda bf6 icin aldık ama ilk zamanlar iyiydi
Aslında benimde ihtiyaç yok ama fiyat avantajı insanı sürüklüyoryüzde 35 indirim görünce elim ayağım titriyor
Hocam iptal den sonra hemen ürünü listeliyolarmı bir ürünü taksitsiz almışım daben iptal ettim hocam dönünce hemen buraya attım. hayırlı olsun güzel günlerde olsun.