❌İndirim Bitti! Grundig Elektrikli Süpürge 396 TL

İptal gelicek zaten bunun bilincinde çöp kutusu fiyatına alıp THH kovalamayın be satıcıyada yazık, oda birilerinin ailesi :)
Post automatically merged:

şaşırmamak lazım. bizim milletimiz birincisi müslüman ikincisi ayıpladığı herşeyin başrolünü oynayan yozlaşmış bir toplum.
Paniklemiştir adam bide yeni girdiyse e-ticaret işine üzüldüm valla. Muhtemelen bir 0 eklemeyi unuttu.

Yanlış Bilgilendirme
şaşırmamak lazım. bizim milletimiz birincisi müslüman ikincisi ayıpladığı herşeyin başrolünü oynayan yozlaşmış bir toplum.
bir hoş görüyü bir dine baglamak nasıl bir cehalet her ne pislik varsa müslümanlardan çıkmıyor mu zaten bir dini hoş görüye akılla baglamayın artık

Ulan ben de geçtiğimiz aylarda Fakir'in Tastea çaycısını 400 liradan açmıştım yanlışlıkla 30 dakikada bitirmişti yavşaklar tek tek iptal etcem diye kolum yoruldu
Lan olum kahkaha tufanı :D

bir hoş görüyü bir dine baglamak nasıl bir cehalet her ne pislik varsa müslümanlardan çıkmıyor mu zaten bir dini hoş görüye akılla baglamayın artık
Boşver bunu yazan müslüman nedir, nasıl olur bilmiyor zaten. Bende Elhamdülillah müslümanım, üstte yazdığım şey ortada. 2. cümlesine katılıyorum ama Türkiyede yoğun bir sosyal çürüme var.

• Beğen
Reaksiyonlar: MK61
şöyle bir paylaşım yapan elaman file:///C:/Users/%C3%B6nder/Pictures/Screenshots/Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%202026-04-08%20181932.png fiyat orjinal fiyatın altıda olsa arızalı ürün gönderir bu ha diger olarak zaten başlık ta bu file:///C:/Users/%C3%B6nder/Pictures/Screenshots/Ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%202026-04-08%20182013.png
Ne paylaştığın görünmüyor ama fark etmez, 'eleman' lafını sana aynen iade ediyorum. Benim bu platformda iki bine yakın mesajım var. Bunların 500-600 tanesi bizzat açtığım indirim konularıyken, geri kalanların çoğu ise insanlara yardımcı olmaya çalıştığım mesajlar. Bakarken bunları görmedin mi? Tabii ki işine gelmediği için görmezden geldin Murat. Her neyse, üslubun gerçekten acınası bir halde. Her şeyden önce saygılı bir insan olmayı öğren, hayatta her şeyden önemli olan budur.

Ne paylaştığın görünmüyor ama fark etmez, 'eleman' lafını sana aynen iade ediyorum. Benim bu platformda iki bine yakın mesajım var. Bunların 500-600 tanesi bizzat açtığım indirim konularıyken, geri kalanların çoğu ise insanlara yardımcı olmaya çalıştığım mesajlar. Bakarken bunları görmedin mi? Tabii ki işine gelmediği için görmezden geldin Murat. Her neyse, üslubun gerçekten acınası bir halde. Her şeyden önce saygılı bir insan olmayı öğren, hayatta her şeyden önemli olan budur.
okudugunu anlamamak çok kötü bir unsur ben neden size eleman diye hitap edeyim ben o satıcının paylaşımını attım eleman diye ona hitab ettim işte önce okudugunu anlamak veya attıgım fotoğrafa bakarak anlaman gerek sonra ögüt verirsin paşam sen bana ögüt vericek insan degilsin

Son düzenleme:
Yukarıda Müslümanlıkla ve sosyal çürümeyle ilgili yorum yapan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Kesinlikle tamamen haklılar. Biz maalesef Türkiye milleti olarak artık tamamen sadece kendi bireysel çıkarımızı gözetiyoruz. Buna örnek olarak düşünmeden zam yapan esnafı ve bu şekilde hatalı fiyat girildiği bariz olan bir ürünü satın almayı gösterebiliriz. Bir yanlışlık olduğunu, kendiniz gibi bir insanın, belki işte ilk günü olan birisinin hatalı fiyat girdiğini bile bile ürünü satın almak bana çok yanlış geliyor. Ancak benim yapabileceğim tek şey buraya bunu yazmak. Bu yazdığımı görecek 50 kişiden biri bile bu yanlış davranışından vazgeçerse yazdığım bir anlam kazanmış olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yukarıda Müslümanlıkla ve sosyal çürümeyle ilgili yorum yapan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Kesinlikle tamamen haklılar. Biz maalesef Türkiye milleti olarak artık tamamen sadece kendi bireysel çıkarımızı gözetiyoruz. Buna örnek olarak düşünmeden zam yapan esnafı ve bu şekilde hatalı fiyat girildiği bariz olan bir ürünü satın almayı gösterebiliriz. Bir yanlışlık olduğunu, kendiniz gibi bir insanın, belki işte ilk günü olan birisinin hatalı fiyat girdiğini bile bile ürünü satın almak bana çok yanlış geliyor. Ancak benim yapabileceğim tek şey buraya bunu yazmak. Bu yazdığımı görecek 50 kişiden biri bile bu yanlış davranışından vazgeçerse yazdığım bir anlam kazanmış olur.
Yanlış fiyatlı ürün alana benim tepkim yok adam görmüş denemiştir kampanyadır belki gelir hesabı ama hani gidipte zaten iptal beklediğin ürüne üstüne THH'den bunu almaya çalışmak merhametsizliğe giriyor. Buda birisinin sofrasından çıkıyor neticede, yasal olarak izin vermeleri kul hakkı gerçeğini değiştirmiyor. Yasaların etrafından geçilerek kimler cezasız geziyor, ceza olmaması doğru olduğu anlama gelmiyor. İnsani olarak hem vicdanen hem merhameten yanlış, zaten müslümansanız direk kul hakkı ve harama giriyor. Misli ile çıkar :D normalde bu kadar uzun yazmamda forumda genç kardeşlerim falan var, doğruyu bilmiş olsunlar maksat. Böyle şeyleri vicdan terazinizde tartın, emin olun vicdanınız size doğruyu gösterir zaten. İçinizde bir huzursuzluk varsa orada bi sorun vardır.

İstediğimiz şeyleri makul fiyatlarla alabilen vatandaşlar olmamıza rağmen hala hatalı fiyatlandırma kovalamamız bence de çok yanlış :D

Burası sıcak fırsatlar için açılmış bir alan, bu tür politik veya sosyolojik görüşlerinizin ve yorumlarınızın “konu dışı” bölümünde yapılması daha uygun olur, lütfen burayı bu tür içeriklerle doldurmayalım.

İstediğimiz şeyleri makul fiyatlarla alabilen vatandaşlar olmamıza rağmen hala hatalı fiyatlandırma kovalamamız bence de çok yanlış :D

Burası sıcak fırsatlar için açılmış bir alan, bu tür politik veya sosyolojik görüşlerinizin ve yorumlarınızın “konu dışı” bölümünde yapılması daha uygun olur, lütfen burayı bu tür içeriklerle doldurmayalım.
Üstte dini olarak fazla saldırgan dil kullanan birinden açıldı, mecburi girilen bir muhabbet yoksa kimse bu konuda bu muhabbete girmezdi zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri