Arkadaşım yurtdışından ürün yollayabilir mi?

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
905
Evet arkadaşlar koleksiyon yapmak istiyorum bu nedenle pokemon, one piece booster box paket falan almak istiyorum ama malum alamıyoruz. Türkiye'de olmadığı için.
Bende arkadaşım vasıtasıyla gelir mi diye düşündüm o alsa hediye olarak yollasa para falan yok.
Takılır mı gümrüğe?

Evet arkadaşlar koleksiyon yapmak istiyorum bu nedenle pokemon, one piece booster box paket falan almak istiyorum ama malum alamıyoruz. Türkiye'de olmadığı için.
Bende arkadaşım vasıtasıyla gelir mi diye düşündüm o alsa hediye olarak yollasa para falan yok.
Takılır mı gümrüğe?
Maalesef hocam öyle bir şey olsa markalar da o şekilde yollarlardı zaten.

Maalesef hocam öyle bir şey olsa markalar da o şekilde yollarlardı zaten.
Bir umuttur yaşamak dedim 😃 mecbur gelirken yanında getirecek o zaman ula kart bile alamıyoruz ya millet nasıl getirip satıyor Türkiye'de farkıyla onada el atsınlar hobi bile yapamıyorum 😀

Takılır mı gümrüğe?
adamlar youtube 100k abone plaketini alamıyor gümrüğe takılıyor. Gerisini sen düşün sadasdasdasd

adamlar youtube 100k abone plaketini alamıyor gümrüğe takılıyor. Gerisini sen düşün sadasdasdasd
Valla reis gümüş falan eritir satarlar öyle deme yerel üreticiye destek diyorsunda orjinal pokemon one piece kartı üreten yerel üretici ben tanımıyorum madem açsınlar bi fabrika ordan alalım 😃

Takılır mı gümrüğe?
türkiyeye ekmek getirmek kaçak madde getirmekten zor hele bi koleysiyon parçası denersen vergilerden dolayı,incelemelerden dolayı ya pert olur yada hiç gelmez

türkiyeye ekmek getirmek kaçak madde getirmekten zor hele bi koleysiyon parçası denersen vergilerden dolayı,incelemelerden dolayı ya pert olur yada hiç gelmez
Daha yapanadık ki parçası gelsin 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri