merhabalar 3 saattir bu ürünü hdmi ile kullanıyorum fakat sorunlar üst üste geliyor ekran gidip gelme sorunu var gidip geldikten sonra da kırmızı kırmızı pikseller oluyor etrafta hdmi ile bağlanıyorum eski bilgisayara iade etmeli miyim
hocam o tamam da osd ayarı yok yani açmayı bilmiyorum galiba fakat yine yaşanırsa ne olacakbaşka bir porta takıp dene bende çalışmıştı diğer portu hiç kullanmamıştım.
hocam çok yaşadım bunu ekran kartından başka portlara falan da deneyince çözüme ulaşmıştım ama sizinki fabrikasyon bir hata ise, buna kanaat getirdiyseniz iade edip tekrar alın.hocam o tamam da osd ayarı yok yani açmayı bilmiyorum galiba fakat yine yaşanırsa ne olacak
iade edersem başka model alırım hocam laptop'a bağladım ben bu aradahocam çok yaşadım bunu ekran kartından başka portlara falan da deneyince çözüme ulaşmıştım ama sizinki fabrikasyon bir hata ise, buna kanaat getirdiyseniz iade edip tekrar alın.
internetten bakın hocam hiç kullanmadım onu.osd nasıl açılıyor biliyor musunuz hocam
internette yok hocam monitör hakkında 1 video bile yok sanırım iade edip asus falan alacağım...internetten bakın hocam hiç kullanmadım onu.
AOC Q27G42XNE alabilirsiniz incelmesi mevcut.iade edersem başka model alırım hocam laptop'a bağladım ben bu arada
hocam o sorunu çözdüm fakat fps 60 da sabit osd ye erişemiyorum ekran git gel falan yapıyor sanırım iade edip aoc alacağımSorunun monitörde mi yoksa laptopun görüntü çıkışında mı olduğunu anlamak için aynı HDMI kablosuyla evdeki televizyonda görüntü almayı denemeni tavsiye ederim. Aynı sorunlar televizyonda da olursa sıkıntı monitörde değildir.