🔥İndirim CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6400MHz CL36 DDR5 RAM21.999,00 TL

t1nerx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
baya iyi fiyat 11 bin tl düşmüş az değil stok bitmeden bakın derim birde en düşüğü 24 bin tl civarında hepsiburadada biraz daha uygun bakın derim EXPO XMP desteği var
25-26 ya 64gb goodram bulunabiliyoken bence almak mantıklı gelmiyo bana 15 falan olsa okey de

15 e nereye 2x16 ram bulucan. zaten 1x16 ram viper patriot 11k gülüm :)
Post automatically merged:

@t1nerx Hocam ben seneye inşallah 11 yıllık emektar 1050ti ıma veda edeceğim. İnşallah o zamana ram,ssd fiyatları daha da düşerde 11 yıl sonunda istediğim sisteme kavuşurum.
18-19a anca alabilirsin demi doğru diyosun. Bizim skalayı vatan bilgisayar düşürdü hep :kekw: :kekw: Ama gene de gider goodram alırdım ben

bide 2k monitör çekerim. Miss

18-19a anca alabilirsin demi doğru diyosun. Bizim skalayı vatan bilgisayar düşürdü hep :kekw: :kekw: Ama gene de gider goodram alırdım ben
tabii tercih meselesi hocam. Saygı duyarım. Biz indirim bazında konuştuk. İndirim güzel, goodramı de severiz ama :D

hocam bilgisayar mühendisi araştırma görevlisi nedir? Böyle bir meslek var mı? Keyfi dursun diye yazdınız mı imzaya

bide 2k monitör çekerim. Miss

tabii tercih meselesi hocam. Saygı duyarım. Biz indirim bazında konuştuk. İndirim güzel, goodramı de severiz ama :D

hocam bilgisayar mühendisi araştırma görevlisi nedir? Böyle bir meslek var mı? Keyfi dursun diye yazdınız mı imzaya
Arş. Gör. Akademik ünvan, Bilgisayar müh lisans mezuniyeti

Geri