12000 TL Bütçeyle Oyuncu Koltuğu Önerisi

samet5561

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
155
En fazla 12000 liraya taksit imkanı olursa iyi olur oyuncu koltuğu arıyorum bir sürü marka model var kararsız kaldım.
Hawk fab v4 kullandım memnundum sadece fazla oturunca ağrıtıyordu kalçayı daha rahat bir koltuk arıyorum.

Exveganın şu düz siyah olanını almayı düşünüyorum bir kaç tqne marka arasındayım zio exvega xprime
Xprime almanı pek önermem zio hakkında bir bilgim yok ben hali hazırda Exvega Andromeda kullanıcısıyım oturma yeri çok geniş üstelik çok da rahat ayrıca ayak uzatma apartını ek olarak aldım baya konforlu oluyor. Sırt desteği yastığında titreşim motoru var pek bir etkisi yok ama olsun.

Xprime almanı pek önermem zio hakkında bir bilgim yok ben hali hazırda Exvega Andromeda kullanıcısıyım oturma yeri çok geniş üstelik çok da rahat ayrıca ayak uzatma apartını ek olarak aldım baya konforlu oluyor. Sırt desteği yastığında titreşim motoru var pek bir etkisi yok ama olsun.
Ayak uzatma aparatı için ne kadar fark ödediniz o farka değermi

1200 TL Falandı benim aldığım zaman, değer mi konusuna gelince bu biraz kişisel bir tercih bence ayakları uzatıp, koltuğu biraz da yatırınca birşeyler izlemek güzel oluyor.

Zio veya exvega

En fazla 12000 liraya taksit imkanı olursa iyi olur oyuncu koltuğu arıyorum bir sürü marka model var kararsız kaldım.
Hawk fab v4 kullandım memnundum sadece fazla oturunca ağrıtıyordu kalçayı daha rahat bir koltuk arıyorum.
en babası titanseat throne bu bütçede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,805
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri