Öneri VGN Dragonfly F2 Ultra mouse alınır mı

Carami0

80+
Reaksiyon skoru
78
Bütçe
4000

Mouse değiştirmek istiyorum bu hoşuma gitti rengi de güzel ( YEŞİL ), switchleri optik ve paw3950 sensörü kullanıyor.

Daha uyguna bunu al diyeceğiniz bir mouse varsa atarsanız sevinirim veya bütçene göre daha iyi bunu al dediğiniz de olabilir paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Mouse değiştirmek istiyorum bu hoşuma gitti rengi de güzel, switchleri optik ve paw3950 sensörü kullanıyor.

Daha uyguna bunu al diyeceğiniz bir mouse varsa atarsanız sevinirim veya bütçene göre daha iyi bunu al dediğiniz de olabilir paylaşırsanız sevinirim.
onun yerine atk a9 air veya ultimate daha mantıklı daha hafif bataryası daha iyi 800 mah ultimate sensör ve switch daha iyi

onun yerine atk a9 air veya ultimate daha mantıklı daha hafif bataryası daha iyi 800 mah ultimate sensör ve switch daha iyi
Hocam wrait satmasa ben de düşünecektim ama sırf wraith sattığı için vazgeçip vgn aldım. Farklar kağıt üstünde kalıyor çoğunlukla. İkisi de üst seviye mouse zaten. Yeni nordic çipin gözle görülür tek artısı uzun pil ömrü.

Hocam wrait satmasa ben de düşünecektim ama sırf wraith sattığı için vazgeçip vgn aldım.
ya valla herkes öyle söylüyor fan boy değilim hepiniz böyle yapmakta haklısnız ne diyeyim çok katı kuralları var gerçekten

ya valla herkes öyle söylüyor fan boy değilim hepiniz böyle yapmakta haklısnız ne diyeyim çok katı kuralları var gerçekten
İade etmeyi geçtim adamlar sorunlu ürün için iade almayıp servise yönlendirmiş. Düşünsene sıfır ürün alıp servisle uğraşıyosun. Keyif almam o mouse u kullanırken ben :)

İade etmeyi geçtim adamlar sorunlu ürün için iade almayıp servise yönlendirmiş. Düşünsene sıfır ürün alıp servisle uğraşıyosun. Keyif almam o mouse u kullanırken ben :)
olabilir ben hiç bir şey yaşamadım ilerdede yaşamam diye düşünüyorum

olabilir ben hiç bir şey yaşamadım ilerdede yaşamam diye düşünüyorum
İnşallah yaşamazsınız. Zaten herkes bu sorunu yaşasa bile bile kimse almaz bu mouseları ama bir yerde de almak durumundalar çünkü tek el olmuş belli markalarda.

Geri