🔥İndirim Dersar Saç Kurutma Makinesi 999₺!

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
9 senedir powertec tr-901 var hala ilk günki gibi. 51 liraya almışım o zaman. Herhalde parasının karşılığını 10 kere vermiştir.

burdan görüpte yav bu powertec neymiş bende bundan alıyım bari diyeceklere tavsiye 701 modelini sakın almayın yukarıda arkadaşın dediği gibi 901 alın 10 yıl kullanın. geçen sene dikkat etmeden 701 aldım 2 tane 1 yazlığa 1 kız arkadaşıma 2 side cacık. evdeki 901 le 7. senemize girdik

burdan görüpte yav bu powertec neymiş bende bundan alıyım bari diyeceklere tavsiye 701 modelini sakın almayın yukarıda arkadaşın dediği gibi 901 alın 10 yıl kullanın. geçen sene dikkat etmeden 701 aldım 2 tane 1 yazlığa 1 kız arkadaşıma 2 side cacık. evdeki 901 le 7. senemize girdik
901 in yorumlarına baktım n11 de kullanıcı derki, eski kalite yok. Aynı model ama yıllar içinde çeşitli revizyonlar geçiriyor. Muhtemelen sizin aldığınız zamanki ile şuanki arasında dağlar kadar fark vardır.

901 in yorumlarına baktım n11 de kullanıcı derki, eski kalite yok. Aynı model ama yıllar içinde çeşitli revizyonlar geçiriyor. Muhtemelen sizin aldığınız zamanki ile şuanki arasında dağlar kadar fark vardır.
5 ay once aldım dağlar kadar fark yok bu arda hala geçerli fp üründür sesi çok yüksek ama hem saç kurutması hem fön özelliği olarak benim gözümde 1 nümerodur

Zamanında modeller arasındaki farkları sormak için direkt markanın müşteri hizmetlerini aramıştım. Yetkili arkadaş modellerin görünüm haricinde herhangi bir farkı olmadığını söylemişti. 10 yılda 2 tane 901 i bozup 601 e geçmiş birisi olarak ben de bir fark görmedim aralarında. Bence tamamen şans meselesi.

Zamanında modeller arasındaki farkları sormak için direkt markanın müşteri hizmetlerini aramıştım. Yetkili arkadaş modellerin görünüm haricinde herhangi bir farkı olmadığını söylemişti. 10 yılda 2 tane 901 i bozup 601 e geçmiş birisi olarak ben de bir fark görmedim aralarında. Bence tamamen şans meselesi.
tek farkı ısı ve başlık farkı oluyor motor gövde aynı

kargosu gelen oldumu benim kargom hala gelmedi

Ben 10 sene önce almıştım powertec yalan olmasın 601 falandı, ikinci bir ihtiyaç oluştu 901 aldım geçen gün, ikisi de gayet iş görüyor yani sıkıntı yok gibi. Biraz fark hissediyorum ama iyi mi kötü mü emin değilim ama sorun yok

20 nisan ve kargom hala gelmedi müşteri hizmetlerine de ulaşılmıyor iptal edelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri