Kosovar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 914
EyvallahOrayı bilmiyorum hocam valla![]()
EyvallahOrayı bilmiyorum hocam valla![]()
Hocam sizden ricam bir resim çekermisiniz oled ve fazeon yanyanaDün teslim edildi, 2 gün önce idefixten almıştım. Ayak metal ama tasarım çöp. Sallanıp duruyor monitör koluyla mükemmel olur.
Ölü pixel yok, ışık sızması şuana kadar kullandığım ipsleerün yanında neredeyse yok. Parlaklık güzel. Oled ekranım olmasa ana ekran olarak kullanırdım.
Çalışma amaçlı 60 hz laptoba bağlı oldugundan gosting testi yapamadım.’
fazeon a büyük haksızlık olur hocamHocam sizden ricam bir resim çekermisiniz oled ve fazeon yanyana
Olmaz hocam kimisi ışık sızması çok az diyor kimisi çok fazla arası yokfazeon a büyük haksızlık olur hocam![]()
güzel bu arada aşırı f/p
PChocası paylamış.
İdefix'te 5350 TL idi. 300 TL Türk Telekom indirimi + Yapı Kredi 300 TL cashback ile 4750 TL + 6 taksite gelmiş oldu bana.
Hocam trendyol monitör almak için güvenilir mi iade konusunda sıkıntı çıkarıyorlar mı? Hepsiburada veya amazon gibi müşteriyi koruyor mu?Acelesi yoksa biraz bekleyin derim devamlı indirime giriyor Trendyol da takip edin
Hocam trendyol monitör almak için güvenilir mi iade konusunda sıkıntı çıkarıyorlar mı? Hepsiburada veya amazon gibi müşteriyi koruyor mu?