🔥İndirim FAZEON QHD BEYAZ 150HZ 5399

Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çıkmadı ışık süzmesi her ips olacak kadar var görüntüden gayet memnunum zaten 1080pden geçmiştim olmasam garip olurdu f/p olarak çok iyi şu an benim için birkaç oyunda falan denedim 2k harbi çok iyi oyundaki karakterlerin saçları genelde 4k göre dizayn edildiğinden 1080pde sanki pastel boyaymış gibi görünüyorken 2kda gayet saç gibi gözüküyor tek sıkıntım 24ten 27e geçince ekran çok büyük geldi mouse için sanki çok uzun yola gidiyormuşum hissiyatı var onun harici on numara açan arkadaşa teşekkürler

Dün teslim edildi, 2 gün önce idefixten almıştım. Ayak metal ama tasarım çöp. Sallanıp duruyor monitör koluyla mükemmel olur.
Ölü pixel yok, ışık sızması şuana kadar kullandığım ipsleerün yanında neredeyse yok. Parlaklık güzel. Oled ekranım olmasa ana ekran olarak kullanırdım.
Çalışma amaçlı 60 hz laptoba bağlı oldugundan gosting testi yapamadım.’

Dün teslim edildi, 2 gün önce idefixten almıştım. Ayak metal ama tasarım çöp. Sallanıp duruyor monitör koluyla mükemmel olur.
Ölü pixel yok, ışık sızması şuana kadar kullandığım ipsleerün yanında neredeyse yok. Parlaklık güzel. Oled ekranım olmasa ana ekran olarak kullanırdım.
Çalışma amaçlı 60 hz laptoba bağlı oldugundan gosting testi yapamadım.’
Hocam sizden ricam bir resim çekermisiniz oled ve fazeon yanyana

Parasına göre iyi gerçekten beyaz olması da cabası tek olumsuz yani biraz kalın bir çerçevesi var

Acelesi yoksa biraz bekleyin derim devamlı indirime giriyor Trendyol da takip edin
Hocam trendyol monitör almak için güvenilir mi iade konusunda sıkıntı çıkarıyorlar mı? Hepsiburada veya amazon gibi müşteriyi koruyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri