chainfoot
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
8 bit ile 10 bit iki resim görseniz eminimki ayırt edemezsiniz.keşke 10bit olsaymış
Ayırt ediliyor hocam ya8 bit ile 10 bit iki resim görseniz eminimki ayırt edemezsiniz.
Hocam bende mi gariplik var diye yapay zekaya sordum sıradan biri iki resmin arasındaki farkı nokta atışı bu 8 bit bu 10 bit diyemez dedi.Ayırt ediliyor hocam ya
kanka hakiki 10 bit monitör pek bulamazsın bu segmentte zaten olanlar da 8bit+frc 8bit+hi frc şansına çıkarsa onun da devasa fark edeceğini düşünmüyorumkeşke 10bit olsaymış
Bütçen buysa alınır bundan iyisi zaten 1440p oled oda 3 kat fiyat farkı var.Alınır mı sizce ben de 2k monitör arıyordum bu fiyatlara
Özelliklerinde nvdia gsync özelliğinden bahsedilmemiş bir fikrin var mıdır hocamBütçen buysa alınır bundan iyisi zaten 1440p oled oda 3 kat fiyat farkı var.
bu va panel dolayısıyla rekabete giremezler karşılaştırmak yanlış olur ayrıca hdr10Rakibi bu diye biliyorum hangisi daha mantıklı ?![]()
Q27G42XNE
Q27G42XNE monitör, akıcı ve ayrıntılı görseller sunmak için 27 inç QHD Fast VA panel, 180 Hz yenileme hızı ve 1 ms GtG tepki süresi gibi özelliklere sahiptir. HDR10, FreeSync ve düşük giriş gecikmesi sayesinde güvenilir performans sunar. Tam bir masaüstü deneyimine hazır tasarımı, geri...www.aoc.com
Eksileri artıları ne olur ikisi arasında kararsızım ?bu va panel dolayısıyla rekabete giremezler karşılaştırmak yanlış olur ayrıca hdr10