üstte gördüğünüz sistemi yeğenime almak istiyorum sizce fiyat bakımından iyi mi daha iyisini alabilr miyim aynı fiyata atom bilişim güvenilir mi? 2 dakikanızı ayırıp yardımcı olursanız sevinirim
Uzak Dur !
üstte gördüğünüz sistemi yeğenime almak istiyorum sizce fiyat bakımından iyi mi daha iyisini alabilr miyim aynı fiyata atom bilişim güvenilir mi? 2 dakikanızı ayırıp yardımcı olursanız sevinirim
daha iyisi kesinlikle alınır bu akşam incehesap gaming gecesine bakarsanız bütçenize uygun bir sistem bulabilirsiniz.
siteyi bilmiyorum ama 29bin aşırı fazla
Baskan o sistemi alma ya parana yazik valla.
Net bütçe verebilirmisiniz.link atarak yardımcı olursanız sevinirm çünkü ben adam akıllı bu fiyat bandında bir sistem bulamadım
Kendiniz tek tek seçseniz artık hazır paketlerin uygunluğu kalmadı pek
20 30k arası olursa çok iyi olurNet bütçe verebilirmisiniz.
Sıfır şartmı ?20 30k arası olursa çok iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
direkt olarak kendi adreslerine göndereceğim için ayrı ayrı almam mümkün değil yaşı küçük olduğu için kendisi toplayamaz
sıfır şart hocam ikinci el hediye almaya gönlüm el vermiyor 35 bin maalesef bütçemi çok aşar henüz monitörde alacağım çünküSıfır şartmı ?
Sıfırda önerebileceğim en ucuz sistem bu ; https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...kM2xthTmlpEFcYexMpFxPPVre-C5V4OUaAvCPEALw_wcB
Valla 3050 ile 5050 ile arasında %100 fark var yani 6000tl'yi 2 kat güç için veriyorsunuz. Forumda kimse o ilk attığınız sistemi size önermez. Benim attigim sistemde sorun olmazda, ekonomi cok kotu malesef...sıfır şart hocam ikinci el hediye almaya gönlüm el vermiyor 35 bin maalesef bütçemi çok aşar henüz monitörde alacağım çünkü
teşekkür ediyorum sağolun arasında fark olacağının farkındayım illa 3050 olmasına gerek yok 20 30k arası olsun ekran kartı 580 olsa da olur çocuk bu sonuçta valorant falan oynayacak en fazlaValla 3050 ile 5050 ile arasında %100 fark var yani 6000tl'yi 2 kat güç için veriyorsunuz. Forumda kimse o ilk attığınız sistemi size önermez. Benim attigim sistemde sorun olmazda, ekonomi cok kotu malesef...
Guzel niyetiniz için ekstra baktimda bulamadim maalesef.