Siyah ise ölü pikseldir renkliyse sıkışmış pikseldir. Ölü piksel asla düzelmez sıkışmış piksel bazen kendi kendine düzelebiliyor vs.Başlıktada yazdığım gibi monitörde 1 tane ölü pixel çıktı sizce değişime göndereyimmi yoksa aşırı sıkıntı çıkartmayacak bir durum mu? Veya bu bir ölü pixel mi oda bir soru![]()
Amazondan aldım koşulsuz değişim oluyor diye biliyorum ancak çok dikkat çekmiyor hatta bazı renklerde hiç gözükmüyor bile değiştirmeyi çok düşünmüyorum ama arkadaşlarım çok büyük bir şeymiş gibi davrandığı için bi sormak istedim.Değişim hakkınız varsa değiştirin. İyi fiyata aldıysanız ve değişim hakkı yoksa, aynı fiyata alamayacaksanız; dikkat çekmiyorsa kalabilir.
Satıcı gönderici amazon ise değiştirin bence. Ölü pikselli monitörler sonradan ucuza satılıyor, kusurlu ürüne fazladan para vermenin lüzumu yok.Amazondan aldım koşulsuz değişim oluyor diye biliyorum ancak çok dikkat çekmiyor hatta bazı renklerde hiç gözükmüyor bile değiştirmeyi çok düşünmüyorum ama arkadaşlarım çok büyük bir şeymiş gibi davrandığı için bi sormak istedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek parlak renk olmadan belli olmuyor hiç muhtemelen kullanmaya devam edeceğim. sağolun yardım için