🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

memnun musun peki? geçen gün hyperx 3 ü aynı fiyat ve indirimle koymuşlardı kaçırdım.
Hyperx 3s bir daha gelmez diye düşünüyorum belki çok sonra. Zaten o siyahın stoğu falan da amazonda gözükmüyor. Pazartesi gelecek kulaklık henüz test etmedim.

memnun musun peki? geçen gün hyperx 3 ü aynı fiyat ve indirimle koymuşlardı kaçırdım.
Bende X olmayan, normal Barracuda olan versiyonu var. Alırken malzeme kalitesinin sıkıntılı olduğu söylenmişti ama insanların dikkatsiz kullanımından kaynaklandığını düşünüp öyle almıştım. Aşırı dikkatli kullanmama rağmen kulaklığın iki tarafında da şu an küçük çatlaklar oluştu. Ona göre alın hocam.

Hocam bir sıkıntısı yoktu aslında da çok fazla çökme sorunu yaşadım özellikle Cyberpunk 2077'de. UV yapmama rağmen çözülmedi. Sonrasında böyle sorunlarla uğraşmak istemediğim için iade etmeye karar verdim. 5070 Ti ile devam edeceğim büyük ihtimalle.
45k ve 30 k olan iki cihaz arasında nasıl kalıyorsunuz hocam. Dlss ve Nvidia stabilitesi dururken 9070xt vs 5070 bile bence 5070 galibiyeti ile biter gibi. Bir de iki yıla yakın 6900xt kullandım ve kartı takıp sadece sürücüsünü kurduğumda en çok verimi alıyordum. Ne zaman ki yahu bir şeyler gelmiştir de mahrum kalıyorumdur diye adrenalini kurduğumdan 2 gün sonra geri kaldırıyordum.. Ve iki yılda ne çökme ne donma cart curt sıkıntı yaşamadım.. OC-UC-UV hiçbirşey yapmadan. Çökme, wattman zart zurt yaşamadım. (kart şansı mevzuları ayrı, bu edebiyatla yola çıkarsak Nvidia kullanıcılarına da hep şanslı kart geliyor deriz.)

45k ve 30 k olan iki cihaz arasında nasıl kalıyorsunuz hocam. Dlss ve Nvidia stabilitesi dururken 9070xt vs 5070 bile bence 5070 galibiyeti ile biter gibi. Bir de iki yıla yakın 6900xt kullandım ve kartı takıp sadece sürücüsünü kurduğumda en çok verimi alıyordum. Ne zaman ki yahu bir şeyler gelmiştir de mahrum kalıyorumdur diye adrenalini kurduğumdan 2 gün sonra geri kaldırıyordum.. Ve iki yılda ne çökme ne donma cart curt sıkıntı yaşamadım.. OC-UC-UV hiçbirşey yapmadan. Çökme, wattman zart zurt yaşamadım. (kart şansı mevzuları ayrı, bu edebiyatla yola çıkarsak Nvidia kullanıcılarına da hep şanslı kart geliyor deriz.)
En başta sadece ekran kartımı güncellemiş olayım çok da bir sıkıntı yaşamam diye almıştım hocam. Yoksa kıyas gibi bir durum söz konusu değil. Zamanında herkes Rx 500 serisi ile sıkıntı yaşarken ben de sıkıntısız bir şekilde Rx 580 kullanıyordum. Ama hala yazılım konusunda sıkıntılar devam ediyor AMD tarafında anladığım kadarıyla. Nvidia tarafında da sorunlar var okuduğum kadarıyla. Fakat onlar hemen duruma el atıp çözüyorlar en azından. O yüzden biraz 5070 Ti kovalayıp eğer uyguna bulamazsam bile dediğiniz gibi 5070 alıp geçeceğim. Yoksa 9070xt ile fps konusunda bir sıkıntım yoktu. Sonuca bakınca oyunu stabil oynayamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor elinizdeki ürünün de.

Bende X olmayan, normal Barracuda olan versiyonu var. Alırken malzeme kalitesinin sıkıntılı olduğu söylenmişti ama insanların dikkatsiz kullanımından kaynaklandığını düşünüp öyle almıştım. Aşırı dikkatli kullanmama rağmen kulaklığın iki tarafında da şu an küçük çatlaklar oluştu. Ona göre alın hocam.
Yok ya hyper beklemeye devam o zaman 😂

Barracuda x aldım ben de depodan. Tek sıkıntısı malzeme kalitesi diyorlardı bunu göze alarak sipariş ettim fiyatı iyi olduğu için.
Beyaz olanı mı çektiniz hocam

Geri