gorkemagir
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Selamlar,bir süredir bir kitap üzerine çalışıyorum ve daha amatörüm,böyle yazdığım kitabı elektronik olarak paylaşıp insanların okuyabileceği bir site var mıdır?
Her ne kadar türkiyede erişim engeli olsa da (kalktı mı bilmiyorum) watpadd bunun için biçilmiş kaftan ergenus papirus kendini bir halt sanan ergenezorların kitap yazıp sonra birde bunlar çok okundu diye velet kitleyi toplayıp kitap satabileceği kadar biçilmiş kaftan bir platformWatpadd
Hocam wattpad konusunda haklı olabilirsiniz ama platformda cinsellik ve +18 içerikli kitaplar hariç hiç bir şey tutmuyor sizinde bahsettiğiniz konudan dolayı,bende çekinceliyim o konu hakkında.Her ne kadar türkiyede erişim engeli olsa da (kalktı mı bilmiyorum) watpadd bunun için biçilmiş kaftan ergenus papirus kendini bir halt sanan ergenezorların kitap yazıp sonra birde bunlar çok okundu diye velet kitleyi toplayıp kitap satabileceği kadar biçilmiş kaftan bir platform
Bir şey kaybetmezsin en azından çünkü başka yayınlayabileceğin platform yok blog yayınlayıp onun reklamını yapman gerekir o da para demekHocam wattpad konusunda haklı olabilirsiniz ama platformda cinsellik ve +18 içerikli kitaplar hariç hiç bir şey tutmuyor sizinde bahsettiğiniz konudan dolayı,bende çekinceliyim o konu hakkında.
Anladım hocam deneyeceğim şansımı.TesekkurlerBir şey kaybetmezsin en azından çünkü başka yayınlayabileceğin platform yok blog yayınlayıp onun reklamını yapman gerekir o da para demek