Metin2 pazar için işlemci

13oguzzz

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar Metin2 pazarda kasması normal mi? 2 client açtım hareket ederken ufak takılmalar var ama hiç dokunmayınca birkaç dk sonra donuyor tamamen.

Son düzenleme:
mmolar ram kullanır ram ne kadar ıyıyse o kadar performanslı oynatır bılesenlerını yaz yardımcı oalalım

7500F ile tek client bile bir süre sonra donup siyah ekrana düşüyor hocam o oyunun saçmalığı. Pazar açık kalıyor ama sürekli kontrol etmeniz gerekmiyorsa bırakın öyle kalsın, 2. clienti açıp kontrol etmiştim pazar aktif oluyor donsa bile.

Arkadaşlar Metin2 pazarda kasması normal mi? 2 client açtım hareket ederken ufak takılmalar var ama hiç dokunmahınca birkaç dk sonra donuyor tamamen.
dünyanın en iyi bilgisayarı bile metin2'de kasar

mmolar ram kullanır ram ne kadar ıyıyse o kadar performanslı oynatır bılesenlerını yaz yardımcı oalalım
Xeon e5 2695 v3 işlemci,
Rx5700 xt 8gb ekran kartı,
12gb ddr4 2133mhzz ram,
X99 anakart,
512gb m2 ssd,
600w psu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7500F ile tek client bile bir süre sonra donup siyah ekrana düşüyor hocam o oyunun saçmalığı. Pazar açık kalıyor ama sürekli kontrol etmeniz gerekmiyorsa bırakın öyle kalsın, 2. clienti açıp kontrol etmiştim pazar aktif oluyor donsa bile.
Bunu çözmem şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dünyanın en iyi bilgisayarı bile metin2'de kasar
Hiç mi çare yok doktor bey

Ram güncelleme zamanın gelmiş hocam ama metın2 optimızasyon ozurlusu bır oyun garantısı yok

4060ti 7500f le çift clientte kasıyor gerçi tek de de kasıyor :D sorun oyunda pc de değil :D

Ram güncelleme zamanın gelmiş hocam ama metın2 optimızasyon ozurlusu bır oyun garantısı yok
4060ti 7500f le çift clientte kasıyor gerçi tek de de kasıyor :D sorun oyunda pc de değil :D
5090 Ekran kartı tak 9950x3D 256 GB Ram tak. O pazar kasmazsa neyim. O öyle bi oyun değil hacım senle bilgisayarınla alakası yok.
kaç senedir oynarım hala aynı :D gram değişmedi
Allah metin2 ye güncelleme versin amin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri