dünyanın en iyi bilgisayarı bile metin2'de kasarArkadaşlar Metin2 pazarda kasması normal mi? 2 client açtım hareket ederken ufak takılmalar var ama hiç dokunmahınca birkaç dk sonra donuyor tamamen.
Xeon e5 2695 v3 işlemci,mmolar ram kullanır ram ne kadar ıyıyse o kadar performanslı oynatır bılesenlerını yaz yardımcı oalalım
Bunu çözmem şart7500F ile tek client bile bir süre sonra donup siyah ekrana düşüyor hocam o oyunun saçmalığı. Pazar açık kalıyor ama sürekli kontrol etmeniz gerekmiyorsa bırakın öyle kalsın, 2. clienti açıp kontrol etmiştim pazar aktif oluyor donsa bile.
Hiç mi çare yok doktor beydünyanın en iyi bilgisayarı bile metin2'de kasar
5090 Ekran kartı tak 9950x3D 256 GB Ram tak. O pazar kasmazsa neyim. O öyle bi oyun değil hacım senle bilgisayarınla alakası yok.Arkadaşlar Metin2 pazarda kasması normal mi? 2 client açtım hareket ederken ufak takılmalar var ama hiç dokunmayınca birkaç dk sonra donuyor tamamen.
kaç senedir oynarım hala aynı5090 Ekran kartı tak 9950x3D 256 GB Ram tak. O pazar kasmazsa neyim. O öyle bi oyun değil hacım senle bilgisayarınla alakası yok.
Ram güncelleme zamanın gelmiş hocam ama metın2 optimızasyon ozurlusu bır oyun garantısı yok
4060ti 7500f le çift clientte kasıyor gerçi tek de de kasıyorsorun oyunda pc de değil
![]()
5090 Ekran kartı tak 9950x3D 256 GB Ram tak. O pazar kasmazsa neyim. O öyle bi oyun değil hacım senle bilgisayarınla alakası yok.
Allah metin2 ye güncelleme versin aminkaç senedir oynarım hala aynıgram değişmedi
boşver be kral oyun zaten iyice saçma oldu adam araba ile mapte geziyorAllah metin2 ye güncelleme versin amin