lGeneralWTl
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
hocam ben 3k verdiğim kulaklıktan en az 100 saat beklerim gramı falan umrumda değil hem ne kadar olabilir ki en fazla mchose x9 hc3 wireless ve machenike gx60 elime geçti her biri en az 120 saat götürüyor ve hiçbiri ne ağır ne de rahatsız etti çok memnundum ayrıca gramaj olayını firmaların taktığını da çok düşünmüyorum 20 saat götürüyorsa isterse 1 gr olsun kullanışsızSüreyi uzatmak için batarya büyütmeleri gerekiyor batarya büyüdüğü zaman ağırlık artıyor biliyorsunuz fakat kulaklıkta kafa baskısı hesaplandigi için 20gr ağırlık 40gr yapmak zorunda kalıyorlar dengede dolayı, daha öncesi roccat kave 5.1 kulaklığını kullandım gerçek 5.1 surround kulaklıktı sağ ve solda 3 er adet hoparlör mevcuttu kulaklıkta 450 gram veya 480 gram gibi bir şeydi 2 saatten sonra insanda bas ağrısı yapıyordu o yüzden hafif ve verimli kulaklik üretiyorlar diye düşünüyorum, Ayrıca düşük mah kullanıp uzun süre sarj süresini artırmak istediklerinde daha ileri ses işlemcisi ve iletim teknolojisi kullanmaları gerekiyor oda üretim maliyetini arttırdığı için firmalar kar marjını düşürmek istemiyor