🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Süreyi uzatmak için batarya büyütmeleri gerekiyor batarya büyüdüğü zaman ağırlık artıyor biliyorsunuz fakat kulaklıkta kafa baskısı hesaplandigi için 20gr ağırlık 40gr yapmak zorunda kalıyorlar dengede dolayı, daha öncesi roccat kave 5.1 kulaklığını kullandım gerçek 5.1 surround kulaklıktı sağ ve solda 3 er adet hoparlör mevcuttu kulaklıkta 450 gram veya 480 gram gibi bir şeydi 2 saatten sonra insanda bas ağrısı yapıyordu o yüzden hafif ve verimli kulaklik üretiyorlar diye düşünüyorum, Ayrıca düşük mah kullanıp uzun süre sarj süresini artırmak istediklerinde daha ileri ses işlemcisi ve iletim teknolojisi kullanmaları gerekiyor oda üretim maliyetini arttırdığı için firmalar kar marjını düşürmek istemiyor
hocam ben 3k verdiğim kulaklıktan en az 100 saat beklerim gramı falan umrumda değil hem ne kadar olabilir ki en fazla mchose x9 hc3 wireless ve machenike gx60 elime geçti her biri en az 120 saat götürüyor ve hiçbiri ne ağır ne de rahatsız etti çok memnundum ayrıca gramaj olayını firmaların taktığını da çok düşünmüyorum 20 saat götürüyorsa isterse 1 gr olsun kullanışsız

Bayadır nitro kovalıyordum buradan dedim bari sahibindene bakayım. Arkadaşlar depodan alıp 3-5 k fazlasına koyup al sat yapıyorlar ihtiyacı olanlar alamıyor. Depoya da al sat yapmazsınız ya :) Neyse arkadaş buradan ise hayırlı alışverişler ^^

Nitro hergün kesin düşüyor zaten

Hocam 1-2 aydır deniyorum ama alamıyorum ümidi kestim parasını verip sıfır alıcam hem de karta ihtiyacı olmayan arkadaşlara para kazandırmamış olurum
ya zaten nasıl cıkacagı da bellı degıl sonucta cokta bel baglamamak lazım

Bayadır nitro kovalıyordum buradan dedim bari sahibindene bakayım. Arkadaşlar depodan alıp 3-5 k fazlasına koyup al sat yapıyorlar ihtiyacı olanlar alamıyor. Depoya da al sat yapmazsınız ya :) Neyse arkadaş buradan ise hayırlı alışverişler ^^
sıfır normal fiyatından alıp piyasanın üzerinde ilan açanlar var memlekette neyden bahsediyorsun 😀

Üç beş tane geçen yıl bu zamanlarda alan var onlar 4-5 lira ucuza koymuş 1 yıllık kart olduğu için ama, amazonun 32 ye sattığı kartı paraf kampanyasıyla 25 liraya almış adam götürmüş 37 bine ilana koymuş...

4K monitör bayadır kovalıyorum ama denk gelemedim. Fırsat varken değerlendirmek lazım hayırlı olsun.

hocam ben 3k verdiğim kulaklıktan en az 100 saat beklerim gramı falan umrumda değil hem ne kadar olabilir ki en fazla mchose x9 hc3 wireless ve machenike gx60 elime geçti her biri en az 120 saat götürüyor ve hiçbiri ne ağır ne de rahatsız etti çok memnundum ayrıca gramaj olayını firmaların taktığını da çok düşünmüyorum 20 saat götürüyorsa isterse 1 gr olsun kullanışsız

Kulaklika 1500mah batarya olsa 25,30gram ortalama 3000 mah olsa oda 50-60gram arasi 350 gram kulaklığı 400-410 grama çıkarır batarya arttirmalari, firmaların burda daha yeni nesil ses islemcisi vs kullanması ile anca ağırlık sorunu aşılması ile çözülüyor, üreticiler tüketiciyi düşünseydi suan ki yaşadığımız ram ssd dram durumu yaşamazdık, tek etken faktörünün buda değil gelem üründe ki ödediğimiz gümrük vergisi döviz faktörü ötv vs etkiliyor bizleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,806
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri